Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaprzezuda

Grubs uda ale tylko na gorze - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Zalamanaprzezuda

Witam! Bardzo prosze o pomoc bo Juz nie mam siły . Mam 30 lat, 165cm, twoja 64cm, biodra93, lydka 29, ale wielki problem z udami. Na górze maja po 55 cm , takie zwały tłuszczu tam mam, zaraz pod mam 50 cm. Wyglada to komicznie, bardzo grube nogi mam przez to. Dodam ze cwicze motylkiem i na siłowni na wewn stronę ud, owijam folią itp. Czy któraś z Was miała coś takiego i udało sie jej tego pozbyć. Bardzo prosze o pomoc, bo mam przez to depresję. Dziekuje i pozdrawiam

Gość Zalamanaprzezuda
Talia 64 cm

Gość Lenus_ia
ja mam pod tyłkiem w obwodzie 96 cm, w udzie najgrubszym miejscu 60 cm, a przed kolanem kawałek 54 cm ja to mam grube uda dopiero i też chcę schudnąć ale nie wiem jak??????????????????

Gość Lenus_ia
dodam że najczęściej chodzę w sukienkach i spódniczkach bo nie widać ud (jak w dzinsach) , wyglądam zgrabnie wtedy i jak mówię, że chcę schudnąć to wszyscy się dziwią dlaczego bo nie jestem jakąś grubszą osobą, a jedynie uda mam grube :-( co robić?

Gość Zalamanaprzezuda
Dziekuje za odzew. Na ja Wlasnie gdyby nie ta cześć ud, to bym była zadowolona. Ta sa chyba bryczesy. Nie wiem czy znasz aktorke Jennifer Love Hewitt, ona kiedyś była bardzo szczupła a teraz ma ogromne uda Wlasnie. Pewnie musielibyśmy schudnąć 10 kg by to zaniklo. Czy jest tu ktoś kto sie pozbył tych bryczesow? Boje sie liposukcji

Gość Zalamanaprzezuda
Lenusia! Mam to samo! Ja zawsze noszę koszule lub tunike przykrywajaca uda i tez wyglądam ok, ale w spodniach naprawde zle. Odstaje mi na brzuchu a ledwo przejdą przez uda, mam dosc

Gość Lenus_ia
no i tak masz szcuplejsze te uda niż ja, ja ogólnie wyglądam OK, bardzo dużo osób mówi,że atrakcyjnie, zgrabnie, ale mnie denerwują uda :-( próbowałaś jakiś ćwiczeń, konkretną dietę - czy coś pomogło, widać efekty?

Gość Zalamanaprzezuda
Ja ogólnie na diecie jestem całe życie :-) duzo cwicze, wzięłam sie po raz kolejny za te udziska, ale nic nie pomaga. Cwicze na siłowni z obciążeniem Wlasnie na uda, robie callanetics, rowerek stacjonarny. Mam jakby doczepione takie bułeczki na górze. Nawet jak wazylam 49 kg to to było. Nie wierze ze jestem jedyna na świecie co sie nie Moze tego pozbyć ! Co Ty robisz?

Gość Lenus_ia
ja nic nie robię, czasem ograniczałam jedzenie, brałam się za ćwiczenia w domu (rowerek stacjonarny lub jakies wymachy na uda, napinanie ud), ale wszystko na chwilę i dalej mi się nie chciało. jem dużo i jem słodyczy sporo, więc myślę to zmienić i zobaczymy. kuzynka moja mniej jadła, nic nie ćwiczyła i schudła a była grubsza ode mnie. uda też miała 60-59 cm a teraz ma 53 :-) no ale to w dłuższym okresie czasu tyle jej zleciało, nie od razu (nie wiem przez jaki czas, kilka miesięcy)

Gość Zalamanaprzezuda
A

Gość Zalamanaprzezuda
Ah, to pięknie jej zlecialo, pewnie na figurę jabłka. A jaki masz wzrost i wage? Szkoda ze nikt nam nie chce pomoc co robic

Gość Lenus_ia
mam 164 cm i ważę 64 kg, a Ty?

Gość Zalamana przez uda
Ja mam 165cm I 54 kg, wiec widzisz jaka roznica miedzy nami wagowo, a w cm nie duzo. Na pewno wygladasz leper niz ja, Lenka. Ja w Nast tyg Bede miec lekcje z osobistym trenerem na siłowni, Moze on poradzi coś nowego

Gość Zalamana przez uda
Moze ktoś sie Dzis wypowie?

Gość Karooolinka
Ja się wypowiem, mianowicie mam ten sam problem :( Mam grube uda, taia 63 cm biodra jakies 90 cm ,lydka tez szczupla ale udziska ooooooogromne ! :(