Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammminka

39- letnia panna.

Polecane posty

Gość ammminka

39- letnia panna. Mam taką kuzynkę. Ogólnie fajna, otwarta dziewczyna, długo byla sama, a teraz po 4 latach rzucił ją chłopak. Myślicie, że ma jeszcze jakies szanse kogoś znaleźć?

Gość Aga.......25......
ma szanse bo w różnym wieku ludzie się ze sobą wiążą.

Gość simian raticus - seksuolog
Nie jeden stąd chciałby Cię r00chać jak pies sukę . . .

Gość ammminka
tak, tylko że chyba trochę jej w życiu przepadło, chcialaby dziecko, z poprzednim partnerem nie miala, teraz zanim kogoś znajdzie odpowiedniego, może być ciut za późno

Gość Aga.......25......
no tak szczerze powiem ze nie zdecydowałabym się na dziecko na jej miejscu, ale jeśli kogoś pozna będzie mogła adoptować.

Gość nieładnie
statystycznie rzecz ujmując zostało jej jakieś 30 lat życia [ w tym 15 w pełni zdrowia i sprawności, bo nie oszukujmy się przed 50-tką mogą pojawić się pierwsze kłopoty zdrowotne, czego abosolutnie nie życzę,,,, ale ] czy opłaca się szukac kogoś jak sobie może pożyć całkiem swobodnie i wygodnie bez wplątywania się w jakieś zwiazki, tym bardziej , że na urodzenie dziecka jest już ciut za późno no chyba, że jest osobą, która nie umie lub nie chce żyć całkiem samotnie ale zawsze może mieć kogoś "dochodzącego" :) bo w tym przedziale wiekowym bardzo trudno znależć sensownego faceta, bo to albo po jakichś nieudanych związkach, albo starzy kawalerowi bądź wdowcy obarczeni potomstewm lub innymi zobowiazaniami

siostra mojego szwagra znalazła to , że po rozwodzie to chyb a nie ma znaczenia? ma już dziecko 16letnią córkę

ja przyjaciolka dowiedziala sie ze bedzie miala siostre gdy miala 16lat a jej mama 45, urodzila zdrową dziewczynke,teraz mała na 9lat :)

"bo w tym przedziale wiekowym bardzo trudno znależć sensownego faceta, bo to albo po jakichś nieudanych związkach, albo starzy kawalerowi bądź wdowcy obarczeni potomstewm lub innymi zobowiazaniami" Oslabiacie mnie ;) "po nieudanych zwiazkach" sa nie tylko 39letnie kobiety, ale i 20-letnie dziewczyny... i co - gorsze? A moze lepsze, bo maja doswiadczenie zyciowe? Na pocieche: - w zeszlym roku 2 moje kolezanki (jedna 37 lat, druga 45, trzecia 35 lat) wyszly za maz - jedna jest w ciazy - moja przyjaciolka lat 32 rodzi swoje 1 dziecko - moja ciotka lat 74 od 2-3 lat ma partnera (10 lat mlodszego) - moja mama lat 62 wlasnie poznala jakiegos pana i moze cos z tego bedzie