Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfjdj

laptop....

Polecane posty

Gość dhfjdj

Mam pytanie dotyczace laptopa. Slyszalam ze nie mozna go trzymac na kolanach. Wlasnie leze w lozku i nawet to przeszkadza bo strasznie sie grzeje, dlatego podlozylam pod niego taka wysuwana deseczke z biurka na ktorej mam klawiature od pc ale dalej czuc to cieplo;/ czy ten laptop moze sie spalic przez takie cos?:/

Gość punia malpunia
slyszalam ze jak trzymasz laptopa na kolanach to wlokienka z ubrania wchodza przez otwory pod laptopem i laptop sie szybciej psuje.

Gość dhfjdj
ile moze kosztowac tego typu podkladka?

Gość ZaciekawionyON
Laptopa nie trzyma się na kolanach bo zatykasz wylot/dolot powietrza w układzie chłodzenia. Po to są nóżki w laptopach, żeby na minimum taką wysokość podstawa obudowy odstawała od podłoża. Stawiasz na czymś sztywnym żeby była lekka szczelina i nic się nie powinno stać. Jak często używasz laptopa i go zagrzewasz to warto kupić podstawkę chłodzącą. Koszt niedużo bo około 10-20zł można kupić najtańszą.

Gość w łóżku to się z facetem
leży a nie z laptopem. Zepsujesz go !

Gość dhfjdj
heh chcialabym ale niestety nie mieszkamy jeszcze razem:(

Gość zobaczymy
jezeli wylot chłodzenia ma pod obudową to mogą byc takie problemy ,dlatego najlepiej trzymac go na czyms wyzszym zeby nie zasłaniac wylotu powietrza ,grzanie tez moze swiadczyc o brudzie w wentylatorze dobrze by bylo go oczyscic np .odkurzaczem i waską scawką ,podaj jaki to lapek .

Gość dhfjdj
samsung ale nie wiem dokladnie jaki, nie znam sie na tym a nie mam za bardzo jak teraz sprawdzic