Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly me to the mooooonnnnnnn

Poszłam na wesele i nikt mnie nie prosił do tańca

Polecane posty

Czułam się jak śmieć, było dużo osób bez pary, bo zapraszano bez osób towarzyszących. Chciałam się pobawić, a tu klops i niewypał...:O

Gość to dziwne
bo na weselu po kilku głębszych wszyscy bawią się wyśmienicie i solo i w parach, przynajmniej ja tak mam, też bez pary

Gość prawda jest taaaaka
proszek ty jestes paskudna i ciebie z litosci prosza do tanca bo widza jak siedzisz zmarnowana ze wzrokiem blagajacym o to by ktos zatanczyl

Gość alauind
proszek ty te pa strzalo.. jestes najbardziej zalosna osoba na tym forum od razu po carrie.. ale pisz pisz.. ludzie maja z ciebie ubaw

Gość a ja bym chciala.....
...zeby na weselu wszyscy amatorzy weselnych przyspiewek zostawili mnie w spokoju, i tylko takie wesele, na ktorym uda mi sie dotrwac do konca bez wyrzutow sumienia, ze musialam komus za ostro odmowic uwazam za udane....

Miss to ja nie jestem, ale brzydka chyba też nie...Ale co to ma do rzeczy, nie chciałam żeby ktoś mnie podrywał, czy zaraz chciał umawiać się na radnkę, a poprostu zatańczył, bo się nudziłam :O

to czemu sama nie tanczylas na parkiecie? moze akurat wtedy by cie ktos tam poprosil do tanca, widzac ze dobrze sie bawisz, ja zawsze tak robilam ;) to dziala :)