Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga4321

Jaaak???!!!

Polecane posty

Gość Aga4321

Jak pokazać facetowi, że mi na nim zależy? Dzieli nas odległość. Widujemy się ok.raz w tygodniu. Poza tym to dzwonimy do siebie i piszemy sms-y lub na gadu-gadu. Wiem, że jemu na mnie bardzo zalezy, jednak on do końca obawia się, że ja nie jestem w to mocno zaangażowana. Jak mogę mu pokazać, że mi zależy? Proszę o rady. 1.Co mogę takiego powiedzieć? 2.Co mogę napisać? 3.Co mogę zrobić?

Z głupia frant zaproponuję taki tekst: "Wiesz, naprawdę mi na Tobie zależy". Zależy czy się komu podoba czy nie.

Gość Aga4321
Mówię mu, że mi zależy. Chce to jakoś udowodnić. Powiedziec w inny sposób też. Bo tak to on myśli, ze tak sobie gadam.

Gość Aga4321
Nie no, dużo nie gadam. Nie lubię nadawać. Ale, żeby wiedział, to mówiłam, ze mi zależy. Jednak widzę, że on nie jest przekonany o tym... Podajcie jakieś rady. I potraktujcie to naprawdę poważnie.

Jaja sobie robisz. Skoro nie wiesz czy Ci facet ufa jak mu coś takiego mówisz, to cokolwiek byś nie powiedziała i tak nie będziesz pewna czy Ci ufa. Cholera, sam się pogubiłem. Ja idę spać co i Tobie radzę.

Gość Aga4321
Świetnie brzmi ta powyższa wypowiedź. Ale rozumiem, o co chodzi. Wiem, że głupi problem mam, ale dla mnie to ważne, tym bardziej, ze dzieli nas odległość.