Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masa myśli w głowie

Wiem, że to infantylne ale tak się zastanawiam...kolega.

Polecane posty

Gość masa myśli w głowie

Podoba mi się mój kolega i ja jemu również bo mi to powiedział. Spotykamy sie od jakiegoś czasu już raczej nie na stopie koleżeńskiej bo oboje dążymy do czegos wiecej ale mamy różne obawy i nie przyśpieszamy niczego na siłę. On jest wygadaną osobą ale przy mnie...poprostu wydaje mi się czasem, że chciałby mi cos powiedzieć ale się krępuje, staje się nieśmiały i wygłupia się. Ostatnio był u mnie i przeglądał coś na moim komputerze, potem mnie gdzieś podwiózł i powiedział, że ustawił mi opis na gg. Wróciłam późno do domu włączyłam komputer a mój opis brzmiał "Kocham Cie :)" i wiadomosć od niego "mnie?:)" Czy myślicie, że on w tak dziecinny sposób próbuje mi dać do zrozumienia, że się we mnie zakochał bo nie potrafi mi jeszcze tego powiedzieć wprost? Czy moze ja źle i pochopnie to odbieram?

Gość masa myśli w głowie
Kurcze ja wiem, ze to wydaje się głupie i wogóle ale pierwszy raz od dawna mnie do kogos tak ciągnie...Spotykałam się wcześniej z innymi chłopakami (długo przeżywałam swoją pierwszą miłość) i po pierwszysm spotkaniu zawsze mi sie nudzili i nie było tego czegoś. I w kończu czuje, ze to odpowiednia osoba, że nawet mogłabym go pokochać...a jeszcze nie dawno wydawało mi się to niemożliwe.

Gość masa myśli w głowie
Staram sie mu to okazać ale jestem osobą, która nie lubi się narzucać i wolę kiedy chłopak pierwszy się odzywa. Po ostanim związku jestem nieufna i trochę wycofana. Boję się kolejnej porażki i martiwie się, że jeżeli nam nie wyjdzie nasze relacje się popsują a tego bardzo bym nie chciała.

dziewczyno, skoro czujesz że pierwszy raz od jakiegoś czasu Cie ktoś zainteresowal...to dajesz :). przełam się. on próbuje Ci dać do zrozumienia że się w Tobie zakochał. powodzenia :*