Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronimkaaaalla

o co mu chodzi i co powinnam zrobic prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość ronimkaaaalla

mam 24lata i od jakiegos czasu zaczelam spotykac sie z mlodszym o rok chlopakiem,jest kuluturalny bo wczesniej go znałam troche.... ale na 3 spotkaniu on mnie pocałował plus powiedzial,ze bardzo mnie lubie..czy to nie za szybko? w dodatku jest typem imprezowicza i boje sie,ze nie pasujemy do siebie bo ma duzo kasy i mamy odmiennie zdania na kilka sytuacji... ja musze co miesiac oszczedzac.ale to niewazne.. myslicie,ze on sie mna bawi ,ze tak szybko to wszystko?

Gość ronimkaaaalla
noi co dalej robic jak sie zachowywac?lubie go nawet bo fajnie mi sie z nim gada,ale boje sie zranienia..

Gość no to straszne..
jak on śmiał cię pocałować? Rozumiem po 3 latach, a po 30 przyznać że cię lubi.. Ale na 3 randce? Tylko w łeb sobie strzelić z takiego powodu

Gość zielonoookaaaaa
to chyba dobrze, nie? Jakiś czas temu poznałam chłopaka, w klubie, on był pijany, ja też.. tak wyszło, że się całowaliśmy. Zaczęliśmy się spotykać, ja też się strasznie bałam co to za typ, że jakiś wyrywacz, że zależy mu tylko na jednym, że co imprezę poznaje jakieś dziewczyny..na kolejnym spotkaniu również sie pocałowaliśmy, obejmowaliśmy (też impreza). Po 4 spotkaniu powiedział mi, że chce ze mną być.. a ja spanikowana : skąd on to może wiedzieć, przecież się nie znamy. Ale bardzo miło mi się wtedy zrobiło i pomyślałam sobie, że co mi szkodzi. I nie żałuję, jest bardzo dobrym i spokojnym człowiekiem. Zakochałam się w nim. Jesteśmy ze sobą przeszło 6 mcy i jest fajnie :) Może warto spróbować?