Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Renatea

Zdradzona

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam ogromny problem i nie potrafie sobie z nim poradzic! Zaczne moze od poczadku! Wiec jestem w zwiasku juz od szesciu lat i myslalam, ze jest nic nie moze sie wydarzyc ,a tu dowiaduje sie o zdradzie mojego faceta. Wiem ,ze spotykal sie i sypial z jedna a z druga piasam namietnie. BYlo to dla mnie szok, dwa szczylety prosto w serce... nastepnie ,placz i okropny bol ktory czuje do dzis! Po calej tej sytuacji chciala od nigo odejsc, bo okazal sie kims potwornym! ale to wszystko nie bylo i nie jest takie proste. On nie chce odejsc a ja juz probowalam wszystkiego -on mnie zdominwal! Mamy wspolne dziecko ktore kocham nad zycie i mie mage zrozumiec dlaczego to zrobil. Nawet jak go pytalam-dlaczego, to odpowiadal "glupi bylem, teraz wszystko zrozumialem", czyli ,ze nagle zdal sobie sprawe, ze on tylko mnie kocha. Ja mu nie wierze w ani jedno slowo! To nie byl przypadek, to bylo z jego strony wszysko zaplanowane. Ciagle sie z tym zmagam czyli bolem. Duzo rozmawiam z moimi przyjaciolmi kazdy mi mowi, ze on nie jest mnie wart. Pomorzcie bo ja nie wiem jak to dalej pociagnac.

nie zastanawiaj sie i odejdz od niego - wiem ze to jest cholerny bol ale nie poradzisz sobie z psychika mieszkajac z kims takim kto zdradza

Gość cohenna
zacznij nowe życie, bez niego, zrozum, on zrobi to znowu, jesteś ofiarą emocjonalną i życiową