salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Gin przepisał mi dzisiaj nowe tabsy (po Novynette libido=0) Midiana.Zażywałyście je? Jakie macie opinie? Jakie skutki uboczne? Będę wdzięczna. ps.Wiem,że każdy organizm reaguje inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Żadna z was nie używała? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Czerwiec 20, 2011 Na początku przyjmowania nudności, zmiany nastroju. Potem wszystko ok. Jak wycofali Midianę to zmieniłam na Yasmin i ciągle jestem zmęczona i bez życia. Czy Midiana wrócia do aptek na dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nie mam pojęcia.Pierwszy raz słyszę o tych tabsach.Byłam w kilku aptekach (w Sosnowcu), by zorientować się cenowo i w każdej były lub można było zamówić.Przedział 27-35zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Pocieszyłam mnie nieco.Naczytałam się,że wiele kobiet tyje i źle się czuje po nich.Ja właśnie zmieniałam,ponieważ po Nobynette w ciągu miesiąca przytyłam 7kg -masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Czerwiec 20, 2011 Ja nie przytyłam nic. Ale fakt musiałam się pilnować na początku jak zaczęłam brać MKidianę, to miałam stałe uczucie głodu. Z tym, że to minęło dosyć szybko. Z tymi tabsami jest właśnie taka historia, że były, potem z powodu jakichś przepychanek między koncernami wycofano je zupełnie z aptek i teraz znów wróciły. No i ja przeszłam z tego powodu na Yasmin. Biorę już chyba 6tą paczkę no i ciągle sie czuje bez życia:/ Yasmin ma identyczny skład. Ale ja mam wrażenie, że biorę inne tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 A jak z ochtoą na seks? Bo nie uśmiecha mi się truć tymi pigułami skoro i tak seks może nie istnieć (przynajmniej teraz,może się poprawi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 W trakcie Novynette złapało mnie właśnie takie ciągłe uczucie zmęczenia - ile bym nie spała i tak wstaję zmęczona,wieczorem padam o 22,rano nie mogę wstać,cały dzień jak otępiała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nie miałam problemów z libido. Z tym, że ja przy żadnych tabletkach nie miałam z tym problemu. Zawsze miałam wysokie i tabsy tego nie zmieniły. No i dokładnie tak jak napisałaś ja się ostatnio czuję. Dlatego chciałabym spróbować wrócić do Midiany jeśli jest z powrotem w aptekach i zobaczyć, czy to coś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Czy któraś z was jeszcze ma opinię na ich temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avy Napisano Lipiec 4, 2011 Ja przyjmowałam Novynette przez połtora roku... libido zero, samopoczucie takie sobie, ale plusem było to, że mój mały biust (miseczka A) skoczył do miseczki nawet C. Byłam w szoku. Przestałam brac tabletki na pol roku po czym od innego ginekologa dostałam Midiane. Skutkami ubocznymi jest jednak pogorszenie sie stanu cery- teraz wygladam tragicznie, libido dość wysokie i biust jak zmalał do A tak sie ruszyc nie chce spowrotem w ogole:( Chce zmienic tabletki, bo naprawde mały biust to dla mnie nie lada problem, tym bardziej, ze przy mojej figurze maly biust poprostu prezentuje sie okropnie:( Poza tym prawdopodobnie cierpie również na problem policystycznych jajników:( potrzebuje duzej ilości estrogenu... czy któraś z was miała podobny problem z kótrego wyszła obronna ręka i wiekszym biustem?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gukatka Napisano Lipiec 12, 2011 Weźcie mnie nie straszcie, że piersi urosną! Właśnie lekarz zapisał mi Midianę, od następnego cyklu biorę. Ja mam wystarczająco duże piersi i nie chcę większych. A słyszałyście coś o tabletkach Lesine? Bo mi w aptece babka zaproponowała jako tańszy zamiennik bo ma taki sam skład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gukatka Napisano Lipiec 12, 2011 A wiecie może coś o tyciu po Midianie. Niby w ulotce jest napisane zmiany masy ciała ale to w sumie nie wiadomo, w którą stronę. Lekarz podczas wywiadu zapytał mi się czy mam skłonność do tycia więc jak powiedziałam, że tak to zapisał mi właśnie Midianę. To chyba znaczy, że nie będę specjalnie po nich tyć prawda? Bo sama już nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AVY Napisano Lipiec 12, 2011 No przecież pisze, ze po midianie nie miałam zadnych oznak tycia ani powiekszenia biustu wiec moim zdaniem bez spinki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gukatka Napisano Lipiec 12, 2011 AVY - co do twojego pytania o piersi to mi właśnie takie duże urosły po mieszance hormonów jaką dostałam w wieku 15-20 lat. Miałam problem z miesiączkami bo jak się zaczęły tak potrafiły trwać i trwać. Nie miałam wystarczającej ilości estradiolu i dostawałam właśnie estrogeny. Niestety to była dla mnie za silna dawka i w efekcie piersi z całkiem fajnego D zmieniły mi się w już nie fajne F-G. To koszmar dla mnie i rozpatruję teraz operację zmniejszenia bo mam widoczną asymetrię mimo, że przed braniem hormonów tej różnicy wcale tak bardzo nie było. Już chyba lepiej mieć rozmiar A niż takie problemy z za dużym i niesymetrycznym biustem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AVY Napisano Lipiec 13, 2011 No to moje A wyglada gorzej niż u mojej młodszej o 5 lat siostry, tym bardziej, ze pracuje jako modelka i niekiedy serio wiekszy biust by sie przydał. Muszę iść na wizytę i dowiedziec sie konkretnie co z tym zrobic. Miałam kiedys piekne C a brałam calkiem dobre tabletki, które nie byly tak mocne jak midiana, dlatego dziwi mnie fakt, ze po mocniejszych mój biust ani drgnął, a problem policystycznych jajników, zaburzen miesiaczkowania i tak bolesnych miesiaczek ze wyrobic sie nie da wcale nie mija, jedyny plus to antykoncepcja, bo biust nawet nie urósł. Mam nadzieje ze kolejny specjalista mi dobierze odpowiednie badania i tabletki, w ogole odpowednia terapie mi okresli. Znacie moze kogoś dobrego w Poznaniu na NFZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasztankaaa Napisano Sierpień 6, 2011 Ja biorę Lesine od marca, to to samo co Mediana i Yasmin, kosztują ok 26 zł za blister. Jestem zadowolona, nie mam bóli głowy i nie tyję Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasztankaaa Napisano Sierpień 6, 2011 Ja biorę Lesine od marca, to to samo co Mediana i Yasmin, kosztują ok 26 zł za blister. Jestem zadowolona, nie mam bóli głowy i nie tyję Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nuttyy Napisano Wrzesień 17, 2011 Ktoś miał wątpliwość, czy midiana wróciła na dobre na polski rynek - z tego co się dowiadywałam to tak :) Generalnie biorę te tabletki już z dobre 3 miesiące i mogę się pochwalić brakiem jakichkolwiek widocznych, bardzo odczuwalnych skutków ubocznych. Na początku byłam troche ospała, miałam lekko obniżony nastrój, ale nie ma cudów przy zażywaniu hormonów. Z czasem wszystko ustało, organizm się przyzwyczaił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Glik Napisano Wrzesień 20, 2011 Witam, W związku z badaniami przeprowadzonymi na składzie Midiany moge poinformować, że nie stwierdzono zwiększenia sredniej masy ciala. Jeżeli macie jeszcze jakies pytania, chętnie na nie odpowiem. Mateusz Glik eRZecznik Gedeon Richter Midiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bewiol Napisano Sierpień 22, 2012 Ja dziś byłam w aptece, ginekolog przepisał mi lesine, ale ponieważ nie było tego leku (a potrzebowałam na już) to aptekarka zaproponowała mi midianę. Sprawdziła skład i niby taki sam. Dobrze zrobiłam, że się zgodziłam na taki zamiennik? nigdy nie brałam tabletek anty, stąd moje obawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta56385093756tt Napisano Kwiecień 15, 2013 gdzie najtaniej kupię midianę we Wrocławiu? pliisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghhdgghdsghd Napisano Grudzień 17, 2013 Witajcie ! Odkupie pilnie pigulki midiana (2 opakowania i wiecej). Oplacam wysylke Prosze o kontakt na maila dulcynea999@gmail.com pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhshsjsj Napisano Grudzień 17, 2013 Odkupie pilnie pigulki midiana (2 opakowania i wiecej). Oplacam wysylke Prosze o kontakt na maila dulcynea999@gmail.com pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach