Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugiewloskisapieeekne

przedluzanie wlsoow- kosmetyki do pielegnacji :)

Polecane posty

mam pytanie do dziewczyn, ktore przedluzaja badz maja przedluzane wlosy :) otoz niedawno przedluzylam sobie wloski - na ringach i fryzjerka mi polecila tą odzywke specjalnie do tkaich wloskow: http://www.splendore.pl/Odzywka_MOI_Professional_240ml_p9335.html Zastanawiam sie nad kupnem, bo chcialabym zeby te moje"nowe" wlosy nie zniszczyly sie bardzo . Czy znacie ten produkt - lub inny ale z tej serii ? prosze o pomoc bo nie chcialabym kupowac czegos co okaze sie bez sensu..

Gość Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja mam dłuugasne włosy naturalne bez przedłużania:P Sztuczne to nie to samo, brzydziłabym sie przedłużac:-O

Gość Madzia_Wii
firme znam i wiem ze jest dobra ale tego produktu nie :) nawet nie wiedzialam ze sa kosmetyki do pielegnacji wloskow przedluzanych :)

Gość Kasiullka299
łeeeeeeeeeeee nie wiem co tu jest do brzydzenia sie .. idac Twoim tokiem myslenia to samo moglabym powiedziec o kobietach przedluzajacych rzęsy :P Moim zdaniem sa super jak ktos ladnie zrobi i dba o nie :)

Gość pokreconaaa
ja nie mam przedluzanych a mialam tą odzywke - taka malutka dostalam w zakaldzie fryzjerskim jako gratis :) swietna jest bo bardzo nawilza uzylam pare razy i widzialam zen ie mam tkaich przesuszonych lwsoow a poddaje je ciaglym zabiegom typu rozjasniacz, prostownica, suszarka :P

Gość koniecznieeeeeeeeeeeeeee
kup sobie szczotke do wlosow przedluzanych bo od czesania zwyklą bardzo sie niszczą jesli chodzi o pielegnacje odzywkami szamponami maskami to nie nigdy nie stosowalam alej ka mowisz ze fryzjerka polecala to pewnie - jesli tylko ich nie sprzedawala:P - to pewnie cos tam pielegnuje

Gość zelofka
mi tez sie nie podoba bo jak wylaza te ringi z pod wlosow to dziwnie wyglada ale z daleka fajnie jak sa dlugie;D

zawsze sie znajdzie ktos komu sie nie spodoba cos :P ja lubie i zawsze mi sie marzyly a mam swoje do ramion i zanim by mi urosly takie jak mam teraz to hohooooo ;p mnie np sie nie podobaja tipsy i sa moimn zdaniem tandetne a zwolenniczka tipsow moze to samo powiedziec o przedluzaniu wlosow i kolo sie zamyka ;)

Gość zelofka
dobrze mowisz ! :)