Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz89293

pierwszy raz sie spotykam z czyms takim.Kobieta

Polecane posty

Jak kogoś zapraszam do domu to staram się, żeby było mu/jej w nim jak najlepiej. Czytaj: robię herbatę, stawiam ciastka, daję koc w razie potrzeby i inne tego typu sprawy. Ostentacyjnie nie zmywam tylko po sobie robiąc z tego punkt programu. Ta kobieta ma chyba jakiś problem ze sobą albo zwyczajnie została kiepsko wychowana.

Gość .Karol
Nie no mateusz ileś tam.... fascynacji Tobą ta dziewczyna nie przezywa. Pal licho posiłki, naczynia, prasowanie, od czegoś są gosposie ale że kocem nie przykryje???? ! Rada...zabieraj ze sobą ekologiczne jednorazowe naczynia w ekologicznej torbie. Do rana rozpadną się same;)

Gość dziewczyna na sluzbie :)
kobieta_trzydziestoletnia Wiecie co mnie wk**wia? Ze za polskich facetow trzeba wszystko robic. Full servis, jak na sluzbie. Idealna kobieta wedlug nich, oprocz tego, ze rodzi dzieci, gotuje i zajmuje sie domem, to jeszcze robi kariere zawodowa pracujac na caly etat. I to jest wlasnie rownouprawnienie w polskich warunkach. To o mnie -ja tak mam pelny etat,dom,dzieci i jeszcze chlopa obsluguje i nie jestem z tego powodu szczesliwa,najlepsze jest to,ze wiadomo,ze jestem zmeczona i z kobiety o ognistym temperamencie,zmieniam sie w kure domowa,nie mam sily na sex

Gość gtv
ja bym sobie nie pozwoliła zeby mój gosc mył po sobie talerze u mnie w domu,czy szwendał mi sie po kuchni i robił sobie sam jedzenie. Tez jestem z facetem i to od dłuzszego czasu,ale jak jest u mnie to ja skacze przy nim,natomiast jak ide do niego to On skacze przy mnie.Pozatym tak i ja jak i on nie czytamy sobie w myslach wiec jak któres co chce to prosi o zrobienie i tyle.

kobieta_trzydziestoletnia Wiecie co mnie wk**wia? Ze za polskich facetow trzeba wszystko robic. " hola,hola nie zapędzaj się tak Tu jest mowa tylko i wyłacznie o tym że laska nie chce pozmywać naczyć po gościu którego gościła :) zaraz dojdzie do tego że zaczniesz wypisywać że kazdy facet to świnia,ladaco i flejtuch :P i że w ogóle powinni wszystkich wykastrowac

nie no ludzie, bez przesady,toche inna sytuacja jak facet uwaza ze kobieta powinna byc tylko służącą,kucharką i sprzątaczką a co innego jak chlopak z dziewczyną jest od niedługiego czasu w związku i sie czuje niekomfortowo u niej,jak ja jestem mojego faceta to stara sie zrobic wszystko zeby jaknajlepiej o mne zadbac,tak samo jak on jest u mnie!! dzisiaj np.mowie mu ze po pracy ma nie jesc obadu tylko przyjezdzac od razu do mnie bo bede miala pyszny obiadek,kupie w drodze do domu jakies ciasto,moze winko,skonczymy film ktory wczoraj zaczelismy,dla mnie b.wazne w zwiazku jest USZCZĘŚLIWIANIE DRUGIEJ OSOBY,nie mowiac tu o tak przyziemnych kwestiach!!! nie ma opcji zeby moj facet byl u mnie glodny/spragnione/byloby mu zimno czy COKOLWIEK innego:/ nie sluchaj autorze tych kretynczkich komentarzy ze 'facetom sie w dupach poprzewracało" itd bo zachowanie Twojej dziewczyny nie jest normalne. a powiedz jak wyglada to w drugą strone,moze ona ostentacyjnie tak robi zebys Ty cos w sobie zmienil,czy nie? i czy jest jedynaczką?;)

Gość .Karol
"To o mnie -ja tak mam pelny etat,dom,dzieci i jeszcze chlopa obsluguje i nie jestem z tego powodu szczesliwa,najlepsze jest to,ze wiadomo,ze jestem zmeczona i z kobiety o ognistym temperamencie,zmieniam sie w kure domowa,nie mam sily na sex" Ja mam tak jak dziewczyna na służbie....doszukałem się tylko kilku róznic. Nie urodziłem dzieci, nie obsługuje chłopa ( :D) no i gdy zmieniam sie w kurę mam ochote na sex:D heh, coś za coś:D

bo zachowanie Twojej dziewczyny nie jest normalne. " raczej ...;) ale niestety są na tym topie takie kobiety które uwielbiają takie tematy tylko dlatego by sie wyżyć na facetach ;)

Gość do autora tematu
totalny brak kultury tej Twojej, brak wpojonych zasad rodzinnych.. a najbardziej dziwie mnie odpowiedzi co niektórych kobiet tutaj o niańkach czy pokojówkach - widać ten sam typ niewychowanych i nieprzystosowanych do patnerstwa i do związku drogie kobieciny: jak jedna osoba zmywa naczynia po obiedzie i zostawia w zlewe drugiej osobie to o czymś świadczy tak samo jak robi sobie kanapki i nawet nie spyta się partnera czy też by chciał i sama się później obżera :D

Gość OK Computer
Teoretycznie jak sie kogos zaprasza do siebie to powinno sie go zapytac, czy chce cos zjesc - zwyczajne dobre wychowanie. Moze ona chce bys czul sie jak u siebie i nie bal zagladnac do lodowki. Ze nie chce prasowac twojej koszui to sie nie dziwie, dziwie sie dlaczego od niej tego oczekujesz. U mnie to bylo tak, ze proponowalam zrobienie jedzonka, nawet wyprasowanie koszuli, ale facet, ktory te oferty przyjmowal i pozwalal mi sie zapracowac, a sam sobie ogladal TV, dlugo moim facetem nie byl! Moim mezem zostal ten, ktory od poczatku mowil 'czekaj, pomoge ci', albo 'moze to zaczekac? pozniej zrobimy to razem, bo akurat cos leci w TV'. W zwiazku trzeba dbac o siebie nawzajem.

Gość jesteś żałosny
ćwoku. jak chcesz mamusię, weź sobie dorodną 40, ona cie będzie obsługiwać. kobiety nie są od służby, masz ręce, na drugi raz idź po koc i pozmywaj :O :O

Gość ech wiosna..wiosna...
Ta kobieta jednoznacznie daje Ci do zrozumienia, ze nie bedzie za Ciebie wszystkiego robiła.Masz sprawne łapki, to sam sobie zrob.A co ty myślałeś, ze slużącą sobie znalazleś?Widać, ze to kobieta z ikrą i nie da sobie wejść na glowę.O takie warto zabiegać!