Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gentleaa

Jak zapomnieć o tym chlopaku ?! :(

Polecane posty

Gość gentleaa

Kiedyś, na 18 koleżanki poznałam chłopaka. Działo się dużo, tańczyliśmy baaardzo blisko ;DD i w końcu doszło do pocałunku, chociaż to on zaczął. Powiem szczerze, że byliśmy pod wpływem alkoholu, jednak oboje wszystko dobrze pamietamy, było to po prostu lekkie upojenie. Po imprezie chłopak mnie olał, mimo że go kompletnie nie znałam zawrócił mi w głowie i płakałam po tym długo. Jednak później zapomniałam i 'wyleczyłam się'. Ostatnio znowu spotkaliśmy się niechcący przez znajomych, gadaliśmy i wyczuwałam po raz kolejny to zauroczenie, poza tym on podejmował rozmowę na zasadzie 'bajerowania do dziewczyny', czyli komplementy itd. I niestety przypomniałam sobie o nim, nie mogę zapomnieć, mimo ze wiem, ze nigdy nie bedziemy razem, bo nie pasujemy do siebie, a ja nawet bym nie chciała. Zero wspólnych zainteresowań, on słucha rocka, ja wolę pop, on chodzi na koncerty, ja natomiast preferuję kluby. Także nic z tego, poradźcie jak mam o nim zapomnieć? Za każdym razem jak go widzę znowu się zaczyna, a sobie wkręcam, że jest beznadziejny i w ogóle mnie nie kręci.. a to nie jest prawdą :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować