Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Potrzebuje dobrego słowa..

Polecane posty

miałam pieska, pekińczyka, wczoraj przez niedopatrzenie zabił ją samochód ;( jestem samotna i ona była moim jedynym przyjacielem.. wracałam do domu, ona się cieszyła, cały czas była przy mnie..a dziś w domu głucho.. chcę kupić nowego, ale wydaje mi się, że będzie to nie w porządku w stosunku do niej..

Gość tylko jedna osoba na tym f
kij ci w oko

szkoda psiaka, mysle ze mozesz nabyc nowego a dla pamieci jakies zdjecie w pokoju postawic co ty na to??

wszędzie mam jej zdjęcia, jej sierść jest jeszcze na podłodze i nie mam serca posprzątać. Możecie się smiać, ale ja ją kocham!

Jak odszedł nasz pies po 12 latach (to z 4 lata temu było) to nikt nie chciał nowego psa, prócz mnie. Od początku. Teraz tylko połowa rodziny psa chce, wiec bez psa zyjemy :( Myślę, że nowy pies nie jest "nie w porządku". Myslę, że to bardzo dobry pomysł :)

Gość ludzie sa gorsi od zwierzaaat
:( ojej tak mi przykro sama mam dwa kocurki i nie wiem co bym zrobiła gdyby... może weź innego zwierzaka, np. kota a nie psa bo tego nowego psa możesz zawsze porównywac do swojego poprzedniego pieska możesz wziąć kota np. niewychodzącego, przynajmniej będziesz wiedzieć, że nie wpadnie już pod samochód..

Ja bym już chciała nowego psa nawet dziś. Szukam na allegro nowego pekińczyka, w takim kolorze jak Ona, będzie mieć tak samo na imię.. chcę mieć chociaż do kogoś się przytulić.

A ja cię rozumiem, autorko. Pies jest jak rodzina, kiedy umiera ktoś z rodziny, bierzesz sobie kogoś innego na zastępstwo? Sądzę, że pewien okres żałoby musisz przejść, jak po człowieku i dopiero wtedy decyduj się na nowego pieska:)

Gość ludzie sa gorsi od zwierzaaat
może weź coś na uspokojenie spotkaj się z przyjaciółmi, pogadaj z kimś bliskim o tym ehh moim zdaniem IDENTYCZNY pies to nie jest dobry pomysł bo będziesz go traktować jak tamtego psa albo porównywać

ale ja muszę mieć psa, nie po to żeby załatać pustkę po Bunii, tylko żeby mieć kogoś kto będzie za mną chodził, żeby mnie polizał jak będzie widział, że mi źle.. żeby się cieszył jak wrócę do domu.

Gość dffdffdf
i bardzo dobrze, rzygam juz tymi obsranymi chodnikami, niedlugo strach ebdzie wyjsc z domu bo wszedzie gowna :O