Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alekssingh

on z indii ja z polski

Polecane posty

Hej poznałam chlopaka przez neta jest z indii mieszka tam ,mam do niego leciec w tym roku zeby sie poznac blizej noi osobiscie.piszemy ze soba codzinnie ,dzwonimy od czasu do czasu.po okolo 3 miesiacach spytał czy zostane jego zona!!!niewiem co mam o tym wszystkim myslec?powiedział mi ze on sam sobie chce wybrac zone a nie zeby rodzice mu wybierali moim zdaniem to jest chore no bo jak rodzice moga wybierac ci partnera na cale zycie.on chce zebym mu tu prace znalazla i chce mieszkac w polsce na razie nie powiedział swojej rodzinie o mnie bo sie boi ze zabronia mu kontaktu ze mna i zaraz mu znajda zone i bedzie musiał sie z nia ozenic.czy jest to prawda bo nie znam dokladnie ich obyczajów.prosze doradzcie mi co mam robic...

to jest chore no bo jak rodzice moga wybierac ci partnera na cale zycie No, naprawdę nie znasz ich obyczajów:)

Gość jak w domu ćwiczyć??
a to hindus?? czy ma rodziców np. polaków? bo jak hindus to możliwe, że mu rodzina chce coś narzucić tam tak jest

ile Ty masz lat ? Poznałas chłopaka przez net i nawet nie poszukałaś w necie informacji jaka to kultura ? jakiego on jest wyznania ? Tam jest kilka wiodacych religii a w tych religiach jeszcze odłamy. I tak jest tam - RODZICE wybierają żone i meza, tam są małżeństwa aranżowane.

wczesniej nie szukałam w necie nic na temat zycia i kultury w indii doipero jak niedawno napisał czy zostane jego zona to zaczełam sie zastanawiac dlaczego on chce tak szybko przeciez tak krotko sie znamy.a tutaj na forum myslalał ze znajde kogos kto zna taka sytuacje ma kogos w takiej sytuacji i troche mi opowie o tym

Gość jak w domu ćwiczyć??
hindus i polka? za daleko kulturowo jesteście by bć razem olej go znajdź europejczyka

Gość Fredka wredka
Znam podobne małżeństwo.

Gość labo to provo
albo jestes super glupia i zajebiscie naiwna.

Gość dffdffdf
lepiej uważaj :O on moze miec kilka żon

Gość cccelina
Siostra mojej przyjaciółki jest w związku z hindusem. Ale ona studiuje orientalistykę, interesuje się Indiami i jest buddystką. Za to z Twoją wiedzą i zainteresowaniem Indiami nie wróżę powodzenia temu związkowi. Już miałam pisać żebyś jechała bo niecodzień zdarza się okazja żeby zwiedzić Indie, ale z Twoją wiedzą na temat tego kraju nic być z tego wyjazdu nie wyniosła ;] Chyba nic was nie łączy a ten Hindus chce jedynie zaklepać sobie białą żonę.

Gość ERGVBREAG
Nie ufałabym mu, nawet cie nie widział na żywo i już się oświadcza.