Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokoko

Wymioty po tabletkach

Polecane posty

Gość kokokokoko

Hej, ostatnio zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, wzielam dopiero trzy tabletki z pierwszego opakowania i niestety pol nocy spac nie moglam poniewaz bralo mnie na wymioty ;/ Jak myslicie, sa to poprostu skutki uboczne czy cos jest nie tak? Bo zaraz powinnam wziasc kolejna tabletke i nie wiem co robic, czy przerwac czy co.. Moze lekarz powinien mi przepisac inne tabletki? Dodam ze zadnych innych objawow ich stosowania nie mialam

Gość widocznie masz źle dobrane
tabletki i pewnie musisz przerwać branie. I od następnego cyklu za miesiąc zacząć brać inne. Przedtem lekarz powinien cię wysłać na próby wątrobowe

Gość widocznie masz źle dobrane
ja po pierwszych swoich tabletkach miałam taki hardcor, że myślałam, że umrę. Tak mi wątrobę rozwaliły :( Ale inne były ok

Gość kokokokoko
Czyli dzisiaj mam juz nie brac i poprostu udac sie do lekarza? Czy moze wziasc i zobaczyc czy dalej bedzie tak samo czy moze to bylo tylko jednorazowe zdarzenie.. ?

Gość terere12345
dobrze by było jakby lekarz zlecił ci badania na hormony czy cos takiego i po tym przepisal Ci odpowiednie tabletki. :)

Gość kokokokoko
Dokladnie, a recepte dostalam po zwyklej rozmowie. Jak narazie nie moge sie dodzwonic do lekarza, wlacza sie automatyczna sekretarka, wiec wzielam tabletke i zobaczymy jak bedzie jutro..

Gość aakasia
ja też źle się czułam przez pierwszy tydzień brania pigułek, ale później wszystko się uspokoiło. daj sobie jeszcze kilka dni.

Gość kokokokoko
aakasia, dobrze to slyszec ;) oby bylo tak jak mowisz...

Gość kokokokoko
okazalo sie, ze te wymioty to byla tylko jedna jedyna taka noc.. jednak czy to normalne ze co noc sie budze ze wzgledu na to ze mi nie dobrze jednak po jakims czasie mi przechodzi? zawsze tak miedzy 3 w nocy a 6 rano.. To pewnie tez przejdzie ale czy tabletki dzialaja normalnie mimo tego wszystkiego? ;)