Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawska1989

wiecz贸r kawalerski

Polecane posty

Go艣膰 ciekawska1989

Mam problem.Za dwa tygodnie moj facet ma wlasny wiecxzor kawalerski.Ufam mu,ale nie ufam jego swiadkowi (ktory mnie nie cierpi) i jego kumplom tez.Nie chc臋,偶eby jakas panienka rozkraczala si臋 przed nim i kaza艂a dotyka膰.Alkohol,podniecenie i co? Boje si臋 tego,ze mnie zdradzi,jak dac mu do zrozumienia abysmy razem spedzili ten dzien ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 syyylka
po prostu zapytaj go czy chcialby zrobic razem z toba wieczor paniensko-kawalerski moze sie zgodzi przynajmniej moj sie zgodzil i mielismy razem i bylo bardzo fajnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
wiesz,ja mu cos tam sugerowalam,ale on sie uniosl,zze mu nie ufamAle jak ufac komus w takiej sytuacji ??Mnie to przeraza,a tymbardziej dlatego,ze ja nie wybieram si臋 na wieczor panienski(nie jestem towarzysk膮osob膮)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
WYLUZUJ. skoro wychodzisz za niego chyba mu ufasz?? czy tez jest jak dziecko kt贸rego trzeba pilnowa膰?? sam mia艂em i by艂em na wielu wieczorach i ani razu nie zdarzy艂y si臋 jakeis BRZYDKIE wydarzenia. kto艣 pota艅czy艂 (klub) jaka艣 w贸dka i do domu spa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
a idea wsp贸lnego wieczoru...to wiecz贸r kawalerski!! chodzi o to m贸wi膮c wprost i brutalnie zeby nawali膰 si臋 z kumplami- na weselu nie bedzie m贸g艂 za du偶o pi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syyylka
hmmm wydaje mi sie ze powinnas mu ustapic raczej nic glupiego nie zrobi pozatym nie masz pewnosci ze bedzie tam striptizerka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirek...
a ja sie wcale nie dziwie. faceci jak sie nachleja i wokol sa latwe panienki to robia rozne glupie rzeczy, zwlaszcza w towarzystwie glupich kumpli. jak jeden drugiego zacznie podpuszczac i mowic cos w stylu: "nie badz mieczak i ja przelec" to ten bedzie chcial udowodnic jaki to z niego nie jest macho. tysiace takich historii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syyylka
to tez prawda ale nie kazdy facet ma takich kumpli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
ale moj ma idiote brata !! a w dodatku on mnie nie cierpi wiec wiadomo,ze jak tamten by mnie zdradzil to on by mial ucieche (mielismy podobn膮 sytuacje z nim,ale wtedy chodzilo o cos powazniejszego)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
a moj facet nie lubi pic..tzn jak pije to ze mn膮.Wiec na pewno na wode by nie poszedl,bo jej nie lubi. A dodam tylko tyle,ze nawet najwierniejszego faceta potrafi膮 zba艂amuci膰 kumple.Do tego duzo alkoholu,jakas atrakcyjna laseczka i to samo si臋 dzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
ok przejde do konkretu- nie podoba Ci sie to i co z tym zrobisz: a) zaka偶esz mu, scene mu zrobisz, wystawisz go na wysmiewanie kumpli?, bedziesz wp艂ywa艂a na jego decyzje (kobiety maj膮 do tego sk艂onno艣膰 a potem narzekaj膮 偶e maja pantofli i marz膮 o m臋skim facecie:) b) podejdziesz do tego na zasadzie- ca艂e zycie nie moge go kontrolowa膰 w ka偶dej sytuacji i w kazdym momencie - ma sw贸j rozum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
poza tym...ile on ma lat i czy jest dojrza艂y. ja nie wiem co sobie wyobra偶aja kobiety ale pomys艂: Hej, przelec j膮!:)) jakies namawianie przez koleg贸w- kur...to co to za ludzie????? ja na szczescie takich nie znam. jakbym chcia艂 kogos przeleciec to raczej DYSKRETNIE a nie na wieczorze gdzie na nastepny dzie艅 k膮zdy by o tym wiedzia艂 !!!!!! helo艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 narzeczonka_21
stworzylam juz taki temat wiec zapraszam poznasz opinie innych jest duzo wpisow a co do twojej sytuacji to n ie za ciekawie jest powinien liczyc sie z twoim zdaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
nie,jezeli pojdzie to nie bede za niego wychodzila za maz.Znam jego i wiem,ze jest m臋偶czyzn膮 potrzebowym.Ja tez mam grzeszki o ktorych on si臋 dowiedzial ( ja nie spalam z nikim,ale on s膮dzi,ze tak ) Boje si臋 tego,ze przyjdzie jakas fajna dziunia,troche mu pokaze,on j膮 podotyka i tyle.No i ja p贸jd臋 w odstawke,a on w celach odegrania no i rozgrzania pojdzie z ni膮 do 艂贸偶ka.W najlepszym razie ona zrobii mu tylko loda ale i tego nie jestem w stanie przezyc. Dwa mamy dziecko i nie chc臋 z nim sama siedziec w domu kiedy on b臋dzie si臋zabawia艂. To tyle w tym temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
narzeczonka_21 tez mam 21 lat on ma 25 i niby sie liczy,ale uwaza ze przesadzam,a jak go puszcze na tak膮 impreze to tak jakbym go popchn臋艂a do paszczy lwa.Ja czytalam jakie to kulturalne zabawy kr贸luj膮 na wieczorach kawalerskich wi臋c dzi臋kuje za takie co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
nie widz臋 powodu dla ktorego on musi miec kawalerski,a ja poprostu go nie chc臋.Sorry,ale czy to tylko facet ma prawo na wszystko ? Ja nie id臋,wiec on powinien zostac przy mnie.Zobacze jak to b臋dzie wygl膮dalo,moze on tez odmowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
to bez sensu: ja nie ide wi臋c i on ma nie i艣膰?? co to w og贸le za argument!!! a co to jaki艣 tw贸j s艂u偶膮cy 偶e ma robi膰 to co Ty ka偶esz i dok艂膮dnie tak jak Ty?? ? to wolna jednostka- to raczej jak ty nie idziesz to TW脫J problem. powiedz wprost 偶e nie ufasz swojemu facetowi a nie chrza艅 o kolegach i innych bzdurach. idz-powiedz 偶e mu nie ufasz i dlatego ma nie i艣膰. b膮dz szczera a nie udawaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
ufam ale jemu,nie jego bratu ktory mi dokucza,jest arogancki,nasmiewa sie ze mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem kobieta nie poodba
mi sie pomysl kawalerskiego i panienskiego jakas durnowata nowinka z zachodu co to robi wiecej pozytku niz korzysci i w dodatku nie rozumiem celu tej calej imprezy wyszales sie ostatni raz ?/ Ludzie sa juz lata razem decyduja sie na powanzy krok i musza sie wyszalec taka udreka to malzenstwo to po co biora te sluby? sama nie robie panienskiego jak kawalerski narzeczonego to nie wiem slub za 2 mies on jeszcze nic o tym nie mowil mimo mojego podejscia nie bede mu zabraniala jest dorosly ma rozum pozatym co to za zwiazek bez zaufania ale jak tylko sie dowiem ze byla na kawalerskim jakas panna i chocby tanczyla to albo odwolam slub albo zloze pozew rozwodowy bo jest to dla mnie juz zdrada ogladanie obcych golych bab

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirek...
jest tysiac sposobow, zeby fajnie spedzic kawalerski/panienski bez tych debilnych striptizow. mozna pograc w paintball np. albo pobawic sie w jakies "meskie sporty". laski moga pojsc do spa czy porobic wieczor z jakimis smiesznymi konkursami. wystarczy ruszyc glowa i wtedy ta 2 osoba nie bedzie sie stresowac, ze moze dojsc do zdrady.

Udost臋pnij ten post

a czy w polsce nie ma takicj imprez jakw stanach to nie wiem dorby kolega narzeczonego zamowil ich wspolnemu przyjacielowi dziwke na kawalerski panna miala potanczyc a potem sie z nim przespac tylko akurat przyjaciel narzeczonego wywalil laske za dzrwi a ten kolega przestal byc jego kolega

Udost臋pnij ten post

p.s byl tu kiedys topik dziewczyny ktora rozwiodla sie z facetem z powodu kawalerskiego obiecal jej ze nie bedzie zadnych bab a po slubie ktos jej pokazla jego zdjecia z tego wieczoru jak obmacuje striptizerki ona go pytala po slubie czy na pewno zadnych pan nie bylo on zaprzeczal i klamal w zywe oczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
ja sie poprostu na takie cos nie zgadzam.Dla kobiet ta alternatywa ze spa jest fajna,ale dla faceta wieczor kawalerski wiaze sie z piciem i zdrad膮.I to nie znaczy,ze pan m艂ody tego chce,ale koledzy geniusze juz bardzo ch臋tnie niestety.Wiec co ma zaufanie do narzeczonego z tym co np planuj膮 zorganizowac osoby tzecie ? Jak jest alkohol + rozjuszeni faceci w towarzystwie pi臋knej niewiasty,kt贸ra lata z go艂ymi cyckami fina艂 moze byc tylko jeden i nie ok艂amujmy si臋. Nie s艂yszalam o kulturalnym wieczorze kawalerskim.

Udost臋pnij ten post

moja kolezanka miala wspolny paniensko kaalerski oni mieli wspolnych znajomych ktorych zaprosili na zwykla impreze i jej maz do dzisiaj milo to wspomina i mowi ze nie wyobraza sobie ze ten wieczor mialby inaczje wygladac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suzanahhhhh
Hej, ciekawska, cale zycie bedziesz sie go tak kurczowo trzymac i mu nie pozwalac? Facet dlugo tak nie wytrzyma, ale powodzenia zycze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
suza.... czego nie wytrzyma,on jest typem czlowieka ktory nie lata na imprezy,nie pije,nigdy nie wrocil pijany itd wiec ten wieczor kawalerski to jedyna impreza o ktorej mowa na te 4 lata,ktore sie znamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirek111123
qrfa ma膰 :) niech sobie facet porucha troche bo po藕niej bedzie mie膰 zapyzia艂a zone kt贸ra raz na jakis czas bedzie mu dawac doopy :) o konkretnym lodzie nie wspomne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska1989
jezeli nie liczy sie z moim zdaniem to mogl nie kupowac obr膮czek i sie nie oswiadczac tylko ruchac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoo
no ok. rozumiemy. jestes w sytuacji 偶e nie pozwolisz facetowi na wiecz贸r kawalerski bo mu nie ufasz i sie boisz. cos jeszcze? czy koniec tematu. ps a tak w og贸le by艂em chyba na 6 wieczorach + m贸j w艂asny. na cz臋艣ci by艂a wizyta (na 5 )w klubie go go/lub prywatnie w domu i na ani jednym nie dosz艂o do czegos ponad zwyk艂e patrzenie si臋 wi臋c nie m贸w roczniku 1989 ze WIADOMO 偶e w贸dka i striptiz i jak si臋 sko艅czy..jeste艣 po prostu zazdrosn膮 kobiet膮 i tyle. a jak facet wypnie sie na wiecz贸r z kolegami bo tak mu kazesz to ...cipa i tyle:) ale to moje zdanie i zycz臋 Wam du偶o szcz臋scia. mam kolege-s艂ucha si臋 we wszystkim w kazdej sytuCJI. nie ma szacunku koleg贸w ale za to ma szczesliwe ma艂偶e艅stwo wi臋c bycie cipk膮 nie jest takie z艂e-m贸wie bez ironi. dop贸ki Wam pasuje-lac na brata i koleg贸w.

Udost臋pnij ten post