Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatofaniec

PILNE-pomóżcie

Polecane posty

czesc..... dwa tygodnie temu wspolzylamz chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia.... bylam dzien po okresie... nie pozwolila mu skonczyc we mnie ale czy jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.? dzis rano wstalam i zobaczylam ze mnie zalalo tak jakbym miala ciote, no ale to troche dziwne dla mnie skoro mialam ja dwa tygodnie temu, czje sie tak samo jak przy miesiaczce, a przed wczoraj tez wspolzylam bez zabezpieczenia... czy to moze miec jakis zwiazek? prosze pomozcie.!!!!! nie chcialabym niechcianej ciązy ; (

Gość faktycznie zacofaniec
Dziwne, że martwisz się ciążą, a nie obawiasz się zarażania jakimś choróbskiem.

Gość sdnidsj
jakbym miała ciotę :O żenua

Gość Chcepomoc
Szczerze to faktycznie myślenie to nie jest twoja dobra strona no ale równie może się zdarzyć dlatego nie będę cię tu krytykować jak większość bo przecież nie prosiłas tu o opinię na ten temat tylko o pomoc. Mogę ci doradzić to żebyś sobie kupiła test ciążowy jak wstydzisz się prosić o niego w aptece to w super marketach też są. A jak się okaże że nie jesteś w ciąży a takie krwawienia będą się dalej powtarzać to idź do ginekologa bo to może być nadżerka. Pozdrawiam mam nadzieję że trochę choć pomogłam