Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfino

zbyt spokojny facet..

Polecane posty

Gość sfino
Wiem.. Chce nas troszkę zmienić ale boje się że się nie da .. Może on jest normalny tylko we mnie jest coś nie tak?? Może to ja szukam byle gówna w nim a to we mnie tkwi problem?

Gość gośćdgdgdgd
Ja ci mogę powiedzieć co jest nie tak. Nie słuchaj laluniek z ADHD które najchętniej by od razu przeszły do stymulacji narkotykami albo oddały się bliżej nie określonym przyjemnościom z psiapsiolkami a facet najlepiej żeby był bratem pittem który podbił oko wszystkim we wsi ;) fakt twój gościu wydaje się trochę nudny ale powiem Ci bolesna prawdę której nienawidzą małe księżniczki - my wszyscy jesteśmy! A to znaczy ze to nie jest tak ze on odpowiada za wszystko w związku jakby był wibratorem albo automatem do zabaw.

Gość gośćdgdggd
Tzn skupił bym się na małych krokach nie od razu wywołaniu wszystkiego do góry nogami. Skupić się trochę na sobie a nie to co partner może ci dać lub nie dać. Partner nie odpowiada za to ze sami wiedziemy nudne życie. A jak się spotka kogoś lepszego to się spotka to ze się wyrzyjesz na tym biedaka nie zmieni tego faktu ze sama jesteś lekka nudziarą spójrzmy prawdzie w oczy