Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytannnko

Ile najlepiej powinien ważyć facet 165cm wzrostu?

Polecane posty

Gość laulenkaaaaa
wszyscy jestescie siebie warci.

Gość nienawidze lasek 170 i wiecej
nie to ze mam do nich jakis uraz czy cos. Po prostu sa aseksualne :o Dajcie mi taka niunie 164 mniam :classic_cool:

Gość zyrafy do zoo jak okaz
botaniczny i beda cie podziwiac potomni :classic_cool:

Gość lkfdgfg
a co do plaskiej dupy, to az mnie korci wam popsuc wasz swiatopoglad, chyba mozdzek macie tak samo malutki jak wzrost

Gość ALARM!! ALARM!!
ACHTUNG!! Noxelia znów zapomniała wziąć leków i jej osobowość się rozdzieliła! Martva to Noxelia oczywiście, wystarczy kliknąć w fotkę. CO ZA ŻAL! DZIEWUCHO, SPIERDALAJ DO LEKARZA. JESTEŚ PSYCHICZNA OSTRO :O

A dlaczego modelki są wysokie? No właśnie, w tym tkwi piękno. A takie gremliny :o

Gość jako hostessa?
no to klienci na zywo maja co podziwiac anomalnie spoleczna "zyrafe na wolnosci" :classic_cool:🖐️

Gość lkfdgfg
shut the fuck up, jasne czemu mialabys narzekac??? idealny wzrost!!! tylko ze tacy karzelki moga tylko pomarzyc o takich wysokich laskach, bo ktora by sie brala za takiego 165cm hahaha

Gość IMO13831
SHUT THE FUCK UP "...ostatni raz sama byłam w wieku 14 lat" Teraz dowiadujemy się, że wysokie są także puszczalskie...:P

Gość IMO13831
Martva "A dlaczego modelki są wysokie?" Bo na ciele przypominającym mobilny wieszak lepiej prezentują się ciuchy projektowane przez miłośników chłopców. :classic_cool:

Gość ,.,.,
kolejny wartosciowy temat na kafe 🖐️ i nawet sporo psycholi sie tu zlazlo :classic_cool:

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehee
NOXELIA, DARUJ JUŻ SOBIE :O twoja choroba naprawdę już nie jest śmieszna masz zdiagnozowaną schizofrenię i powinnaś być odpowiedzialna i brać leki nie wzbudzasz tym sympatii na forumie to w sumie smutne jest.

Tylko wyscocy i postawni mężczyźni są normalni. Kiedyś takie za małe gówienka zrzucało się ze skały i nie było tylu nieudaczników w tylu IMO 🖐️

Nie jestem żadne noxelia, nie wiem o co chodzi więc żegnam ponieważ jest to żenujące :o

Gość Martva z buzki daje ci
6/10 nie jestes zla. Nie sluchaj tych pajacow, jestes mocne 6/10

Gość IMO13831
SHUT THE FUCK UP "no mój facet ma 186 ale mam koleżankę 162 cm i powiem wam, że ona leci tylko i wyłącznie na maksymalnie wysokich. jej facet ma 195 cm jest meeeeeeegawysoki, ale twarz ma średnią. i okulary." My tu nie dyskutujemy o beznadziejności niskich "facetów", bo to oczywista oczywistość, ale o aseksualności tyczek. Chociaż normalne jest, że tyczka będzie miała większe powodzenie od skrzata, chociażby ze względów statystycznych i filozofii "dziura, to dziura" (nawet jeśli obszerna). :classic_cool:

Gość twoj facet jest z braku laku
z toba bo na niskie pieknosci nie ma co liczyc , jest NISKI :classic_cool:🖐️ ale pocieszaj sie tak dalej

Gość kiedys byl taki odcinek z arch
iwum X ze uciekl jakis wielki slon z pobliskiego ZOO. W tym samym roku urodzila sie martva vel noxelia

Gość IMO13831
,.,., "kolejny wartosciowy temat na kafe i nawet sporo psycholi sie tu zlazlo" Ciekawe czy po naciśnięciu przycisku "wyślij" doszła do Ciebie ironia Twojej wypowiedzi. :D

Gość te mocne 6 to niby za co
chyba za te cienie pod oczami :D

Gość a moja kolezanka ma 160
i leci tylko na chlopakow ok 170 ale obowiazkowo z twarza ben afflecka i czego to dowodzi??

Gość lkfdgfg
twoj facet jest z braku laku z toba bo na niskie pieknosci nie ma co liczyc hahahhaa glupszej wypowiedzi nie widzialam

Wszystkie moje koleżanki chcą wysokich, niski i wychudzony to dno dna i tona mułu.

Gość ale za to jak prawdziwej
gotuj sie dalej tyczko :D