Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytannnko

Ile najlepiej powinien ważyć facet 165cm wzrostu?

Polecane posty

Gość IMO13831
potraktowalam go kaszanka "nie no facet 165 jest niski to fakt ale taki 170-175 to juz wg mnie sredni, powyzej 175-178 wysoki. Zaznaczam, moim zdaniem" Twoje zdanie kłóci się z danymi statystycznymi. ;)

Gość zorza polarnaa
facet nie powinien miec wiecej niz 180 bo sorry to juz kalectwo :o Co do babek, nie wiem wydaje mi sie ze te nizsze maja rzeczywiscie wieksze powodzenie

Gość no dzieciaki maja co
podziwiac beda mialy co wnukom opowiadac ze spotkaly siostre Guliwera :classic_cool::D

Gość IMO13831
lkfdgfg "Na ulicy nigdy nie spotkalam sie z negatywnymi komentarzami nie wiem gdzie wy mieszkacie, ze u was chamstwo i buractwo jest na pozadku dziennym..." Przecież nawet ja nie podbiegnę do żyrafy, aby jej prosto w twarz** powiedzieć, że pewnie ma wielką picz. **Teoretycznie, gdyż moja twarz będzie znajdować się na wysokości piersi - a raczej ich namiastki. :classic_cool:

Gość lkfdgfg
zorza, ty jakas nienormalna jestes, albo to pisal jakis pseudofacecik 160cm hehe dobra, robaczki, zegnam was, bo w odroznieniu od was, mam tez prawdziwe zycie, a nie tylko kafeterie. dalej plujcie jadem i mam nadzieje ze nawet najnizsza i najbrzydsza laska nie bedzie was chciala. adios

Gość wydaje ci sie ze cie dzieci
lubia a one sie po prostu ciebie boja. Znasz taka aktorke sigourney weaver? Ona ma 179 cm i zawsze robila w filmach za chlopa, biegala z karabinem polowala na kosmitow, zabijala przestepcow w nowym jorku. Chyba nigdy nie grala kobiety za ktora biegalby jakis facet, wogole chyba nigdy nie grala w scenach milosnych bo to byloby smieszne ;)

Gość papa tyczko
tylko uwazaj na swa "mondro" glowke by o sufity nie rozbijac :classic_cool:

Gość idz idz tylko
jak bedziesz wstawac z krzesla to nie zachacz lydka o komputer na stole

Gość lkfdgfg
jak male kundelki tylko potraficie szczekac :D

Gość idz stad wielkoludzie
zlosc pieknosci szkodzi, chociaz tobie to juz malo co moze zaszkodzic :classic_cool:🖐️ wystarczajaca przez nature zostalas skrzywdzona

Gość ty tez idz juz lepiej
tylko jak bedziesz stawiac te swoje dlugie kroki to pamietaj dobrze balansowac glowa coby zachowac rownowage :)

Gość e tam lubie powkurwiac
tyczki to jest mega zabawne :classic_cool:

Gość ty tez idz juz lepiej
jeszcze nie poszlas?? o kurwa nie, slysze ze juz idziesz..

" e tam lubie powkurwiac tyczki to jest mega zabawne " Haha, wujek Józek? :classic_cool:

Gość IMO13831
Wielka laska, pupa plaska. Nieraz zajebie w dynię. do tego stopy olbrzymie, Czaszka poobijana, piczka rozepchana. Krągłości wszelkie, bardzo niewielkie. Tak mają te tyczki, Żyraf samiczki.

Gość alez skad wujek zdzisek
z tej strony :classic_cool:

Gość ale zescie pojechali
imo widzę że cierpisz na jakiś lęk przed dużymi narządami rozrodczymi kobiet? widziałeś w dzieciństwi tzipke mamy i wtedy wydawała ci sie duża i może stad ten lęk? choć tak naprawdę domyślam się że masz małą pytę, a to z tymi narządami to taki pretekst, aby ukryć swiadomość maleńkowatości własnego narządu

Wujek Zdzisiek! 🌻 for you. Taka trawka na poprawę humoru :P

Gość IMO13831
ale zescie pojechali - skąd ten jad? Przecież już powiedziałem, że jestem świadom, iż nie mam szans zaspokoić wysokiej (a przez to szerokiej i głębokiej) samicy. Nic do Waszych olbrzymich cipek nie mam, takimi Was stworzyła natura i tak już jest. :classic_cool:

Gość alez skad wujek zdzisek
oprawie w ramke i powiesze nad kominkiem :classic_cool:

Gość czyli Adriana LIma
jest aseksualna, bo ma aż 178 cm wzrostu?? Dajcie se siana!!

Gość aaa teraz juz wszystko jasne
skad ten fetysz i fantazje o murzynskich wielkich pytach :classic_cool: standardowe sa za male :O jedynie wam zostalo wyjechac do RPA i zaczac szukac swojego wybranka :classic_cool:

Gość zielona milaaaaaaaaaaaaa
glupek imo mysli ze na kafe zrobi zadyme szczeka jak kundelek, bo wzrostu jest niewliekiego geba z rozpaczy mlaska, bo w majtkach nie ma kutaska

Gość buhu buhu
imo - kolejny krasnal, więc co tu się dziwić jego wypowiedziom 175 to zyrafa? haha pogódźcie się ze sredni wzrost zarówno kobniet i mezczyzn jest wyzszy niż kiedys, i moze kiedy facet 170 był ok, w dzisiejszych czasach wsród 185-190 centymetrowych facetów jest krasnalem🖐️ ps. mam 169 i uważam się za ŚREDNIĄ 🖐️

Gość IMO13831
zielona milaaaaaaaaaaaaa - śliczny biały wiersz. ;)

Gość czyli Adriana LIma
Isabeli Fontana, J Krupa, Gisele Bundchen i wieeele innych... nie macie u takich żadnych szans.

Gość to juz wiemy skad twój jad
lalalala imo ma małego, imo ma małego :D wydało się :classic_cool:

Gość tralalallalalala
Gisele Bundschen jest obrzydliwa... zobacz jej fotki ,zwlaszcza bez makijazu = transwestyta ,nic do nich nie mam zeby nie bylo Joanna Krupa? Owszem ładna,ale wulgarny ryj po przeróbkach ,nos poprawiony ,usta napompowana i jej udawany akcent , Polactwo jak sie patrzy Isabeli Fontana - nie wiem kto to Adiara Lima - bez powiekszenia ust i makijazu jest zwykla i nijaka, po ciąży wyglada fatalnie Ja mam 188 i nie podobają mi sie wysokie kobiety , tylko srednie do 173

Gość te wszystkie sa modelkami
wiec pytam sie czego to dowodzi? :classic_cool: