Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbjddjdj

e- faktury...wazne

Polecane posty

Gość dbjddjdj

Mam pytanie otoz od niedawna mam internet z netii i e-faktury. Mam do zaplacenia 1zl za router, myslalam ze zaplace to z pierwszym rachunkiem ale zauwazylam ze tam jest termin 14 dni ktory juz dawno minal. Jak wogole mam dokonywac platnosci? Nie rozumiem tej calej e- faktury;/ Jesli internet jest na tate to moge dokonywac przelewu ze swojego konta na ipko? Co mam zrobic z ta 1z? czekac do pierwszego rachunku czy odrazu? Myslicie ze ta kwota mogla mi juz wzrosnac???

Gość dbjddjdj
ponawiam pytanie

Gość przyjdzie z czasem
qwa, a ileż ci procent naliczą od złotówki?:D poczekaj na kolejną fakturę i zapłać razem. normalnie płacisz przelewem. jeśli z innego konta niż konto właściciela to napisz o tym w opisie. w ogole netia ma porabane te faktury. trzeba sie gimnastykowac, zeby dojsc do ladu o co im chodzilo. i trzeba pilnowac predkosci zapisanej w umowie i regularnie reklamowac. chyba neo byla lepsza.:o

Gość dbjddjdj
Sory ale nie znam sie na tego typu rzeczach. Czyli w opisie mam napisac zaplata za fakture nr..... i imie i nazwisko mojego taty?

Gość dbjddjdj
a czemu mowisz ze netia ma porabane te faktury?

Gość dbjddjdj
i czekac z ta 1zl to pierwszego rachunku i poprostu napisac 2 numery faktur? A czy takie przelewy przez internet to wszystko jest w miare pewne? Jak myslicie? Mozna by bylo np wydrukowac te faktury i zaplacic na poczcie czy w banku?

Gość przyjdzie z czasem
dlaczego nie płacić złotówki osobno? bo czasem przelew jest droższy niż te %%, które ci naliczą.:D

Gość przyjdzie z czasem
a porąbane są do kwadratu. niejasne, nie dotyczą równych okresów rozliczeniowych. jak zaczną przychodzić rozliczenia to sama zobaczysz.

Gość dbjddjdj
aha to nie ciekawie;/ umowe mam na 2 lata takze tyle musze wytrzymac;/

Gość Wioletta90
Ja też zaczęłam stosować w swojej firmie e-faktury i zdecydowałam się na firmę Edison - http://www.edison.pl/e-faktura. Od początku mieli dobre podejście i podoba mi się ich realizacja.