Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

podziel się z potrzebującym

Polecane posty

Gość niwaaa

witam piszę bo mam nadzieję że moze znajdzie się tu ktoś kto zechce mi pomóc, mianowicie chodzi o wysyłke jedzeia dla mnie i dla mojej rodziny, nie chodzi o nie wiadomo co ale o takie podstawowe rzeczy typu maka cukier moze byc dzem lub jakas wedlina pakowana fabrycznie, nie wiem jakies dania w słoikch cokolwiek, nas jest piatka rodzenstwa, mam bardzo mao zarabia ale nie nalezy jej sie juz zasilek z oieki spolecznej, ja chodze wiecznie głodna, szukam pracy ale narazie pustka:((

Gość rtrttttr
bez cukru da sie zyc, bez wedliny rowniez. ale na neta stac?

Gość niwaaa
wiedzialam ze ktos to napisze, wiem ze to dziwne ze mam neta, komputer mama wziela a kredyt i do tej pory go zplaca, byl bardzo potrzebny mojej siostrze na studia, a inernet zakladal nam dobry kolega taty i z racji tego ze tata mu bardzo duzo pomagal bezineresownie to teraz mamy darmowy internet

Gość skąd jesteś
? jak z mojego miasta to moge pomoc, ale paczki nie wysylam.

Gość niwaaa
jestem z Lubelszczyzny a Ty skąd?? do Nie rozkazuj mi- pisalam ze komputer jest bardzo potrzebny mojej siostrze na studiach, moze chociaz ona skonczy i do czegos dojdzie, poza tym to by bylo krotkotrwale rozwiazanie. i taka mała uwaza, ja jestem naprawde zdesperowana i jesli ktos nie ma nic do powiedzenia to niech lepiej nic tutaj nie pisze

Gość niwaaa
jak zwykle znieczulica ludzka:(...

Gość lkfdgfg
umow sie na randke, to cos zjesz....

wedliny itp podczas transportu sie popsuja. i nie oceniaj osob, tu bardzo czesto sa topiki o tym jak ktos jest beidny, a okazuje sie zupelnie inaczej. ja jestem chetna w przekazaniu pomocy ale tylko osobiscie, paczek nei wysylam

Gość niwaaa
a moze odrazu mam sie zaczac sprzedawac co>>? dzieki za rade

Gość niwaaa
madz a skad jestes?

Gość lkfdgfg
tez wyjscie hehehe tez bym chciala zeby mi ludzie zarcie wysylai, a ja sobie ciuszki kupie na zaoszczedzone hehehe

Gość niwaaa
na ciuszki mnie nie stac bo nie dostaje kieszonkowego!! i wkurza mnie to ze mnie oceniacie jak nie znacie mojej sytuacji, rozumiem ze mozecie nie miec zaufania do takich osob ale zachowajcie to dla siebie i nie piszcie tu takich oszczerstw na moj temat!!

Gość lkfdgfg
dziewczyno, czy ty wiesz co to oszczerstwo po pierwsze, po drugie czytaj ze zrozumieniem...pisalam o sobie, ze tez chetnie przyjme zywnosc, a zaoszczedzone pieniadze wydam na ciuszki :) ile ty masz lat???

Gość niwaaa
Oszczerstwo, potwarz, przestępstwo polegające na podnoszeniu lub rozgłaszaniu nieprawdziwych zarzutów o postępowaniu lub właściwości innej osoby, grupy osób lub instytucji w celu poniżenia ich w opinii publicznej lub narażenia na utratę zaufania potrzebnego na danym stanowisku, w danym zawodzie lub rodzaju działalności.KROTKO MOWIAC ROZGLASZANIE O KIM SNIEPRAWDY, ALE SORRY ZLE CIE ZROZUMIALAM WSTALAM DZISIAJ LEWA NOGA:p MAM 19LAT A CZEMU PYTASZ

Gość Mam pytanie - czemu nie podala
miejscowosci, czemu nie obiecalas, ze dowiedziesz zlej sytuacji, czemu nie piszesz, ze chcesz dorobic, tylko zebrzesz?

Gość niwaaa
caly czas szukam pracy!!!!!ludzie chyba to jest w moim ineresie zebym ta prace znalazła, a zebrze bo juz naprawde nie mam innego wyjscia, myslisz ze mi jest tak milo pisac takie rzeczy i narazac sie na takie własnie komentarze??

Gość skąd jesteś
z centrum polski. poszukaj w takiej sytuacji pracy jakiejkolwiek. nie wybrzydzaj. sklep, kebab, sprzątanie, koszenie trawnika sąsiadowi... daj ogłoszenie, że umyjesz okna, wyprowadzisz psa, zaopiekujesz się dzieckiem lub starszą osobą...

Gość lkfdgfg
a tak z ciekawosci... a z ta randka to powaznie ci mowie, bo ja jak na studiach czasem nie mialam co jesc, to sie umawialam na randke, przeciez nie musisz isc do lozka, a najesc sie zawsze mozna :)