Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marze o kims takimmmmmmmmm

Marzę o pięknym / inteligentnym / bogatym chłopaku ...ehh :(

Polecane posty

a wokol mnie sami dresiarze , lanserzy ,dziady kalwaryjskie ,maminsynki , nudiarze , karierowicze ehhh jak piekny to glupi i biedny jak bogaty to brzydal jak brzydki to mądry itp :(

Gość nie oddm swojego
o.

a gdzie mieszkasz? bo ja jakos takich nie widzę ,a jesli juz to zajety albo gay :O

W mieście jednym z wielu. To Ty wybierasz sferę, w jakiej przebywasz. Gdybyś uczyła się dobrze, poszła do najlepszego LO w mieście, to na pewnie poznałabyś jakiegoś syna prawnika.

Gość Palihuana
Wszystkie te cechy są umowne :) Jak weźmiesz przystojniaka to będzie zdradzał. Jak będzie z bogatej rodziny to teściowie będą rządzić waszym zyciem. Szukasz zapewne niebrzydkiego, niegłupiego i niebiednego chłopaka ;) Ale tak naprawdę, jeśli kogoś pokochasz i on Ciebie, to będziecie dla siebie piękni, inteligentni, a pieniędzy sami się dorobicie i NIKOMU nie będziecie musieli kłaniać się w pas, że DALI wam mieszkanie czy samochód :) Szukaj po prostu dobrego i uczciwego człowieka a będzie dobrze :)

pewnie ze uczciwego taaaa pewnie - przeciez kobiety takich nie chca wola takich ktorzy sa zupelnym przeciwienstwem

Gość Anastatatatazja
Mój mężczyzna jest niesamowicie przystojny (dla mnie, bo to oczywiście kwestia gustu, ale wiem jednocześnie, że wiele kobiet zwróciłoby na Niego uwagę), dorobił się wiele w swoim życiu, swoją pracą i intelektem. Dobrze zarabia. Jest dojrzały, opiekuńczy, odpowidzialny. Nie jest ciapą, nie jest maminsynkiem. Ale.... nie jest też romantykiem i ciężko idzie Mu słowne wyrażanie uczuć - wyraża to natomiast przez czyny (co jest oczywiście ważniejsze), ale jak widzisz... nie ma ideałów. :)