Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamijuz

jak odbić byłego chłopaka?

Polecane posty

Ludzie bawiący się na kilka frontów nie potrzebują o nikim zapominać...mają popieprzoną listę osób do których wysyła się miłosne sms'y w trakcie reklam na TVN'ie.

napisz mu 'krótka piłka. kocham Cie,chce do Ciebie wrocic, z nikim mi nie bedzie i nie bylo tak jak z Tobą. wiem ze masz dziewczyne ale musialam to napisac bo do konca zycia bym zalowala ze tego nie zrobilam i 'co by bylo gdyby'.zastanow sie nad tym jak teraz wyglada Twoje zycie,a jak mogloby wygladac ze mną,jak chcialbys zeby wygladalo.....tesknie za Toba kazdego dnia i nie wyobrazam sobie nas osobno. nie chce potajemnych smsów,spotkać,tęsknoty godzinami,tygodniami,miesiącami,a czas który moglibyśmy spędzić razem,ucieka...nie chce żyć bez Ciebie, chce po prostu obudzić się pewnego dnia i zobaczyć że jesteś obok.' nie baw sie w podchody, potajemne spotykanie, smsy i tak dawej. jak dowalisz mu tak z grubej rury to nie wierze ze nie zacznie sie tez zastanawiac 'co by bylo gdyby' i wtedy mozesz czekac na jego ruch i odpowiedź z jego strony.

Gość aaa no jasne :)
"Pewnosc - ostatnio pisal mi smsa, ze ma wspaniala, nowa dziewczyne, ale chce zzebym wiedziala, ze to ja jestem i bylam i bede u niego zawsze na 1 miejscu! Bylismy 4,5 roku ze soba, teraz nie jestesmy 1,5." piękne... ty chyba zartujesz sobie??!!

nie spotkam sie z nim potajemnie, ostatnio dzwonil i rozlaczylam sie, kiedy SAM proponowal spotkanie, choc poweidzial swojej, ze to zakonczy. Potem zalowalam, ale obiecalam sobie ze nigdy nie bede ta trzecia, a teraz takie mysli mi po glowie chodza!!! Ja chce, zeby ona wiedziala o wszystkim, ale nie ode mnie. Ile sa razem? Nie mam pojecia, ale pracuja razem, moze i mieszkaja. Nic nie zrobie, nie bede jej go odbijac, nic nie bede robic, zostawie to...Chyba oszalejeeee, nie spalam juz 2 dni chyba, przez niego, wariuje chyba :/ :(

"jak odbić byłego chłopaka?" i "Ile sa razem? Nie mam pojecia, ale pracuja razem, moze i mieszkaja. Nic nie zrobie, nie bede jej go odbijac, nic nie bede robic, zostawie to" ty sie zdecyduj dziewucho... dla mnie to akcja komiczna... Jak on chciał to ty nie chciałas, jak znalazł panne to teraz nagle ty chcesz, a ten chce tamta w bambuko robic. Jacys jebnieci jestescie nie mówiac o tym ze szkoda mi tej nowej dziewczyny. Po chuj jej głowe zawraca i po cholere ty sie wpierdalasz. Maiłasz czas, miałaś szanse, zjebiałas teraz sie od niego odwal. I najlepiej jak by tamta panna tez go w dupe kopneła. Jesli chcesz aby go rzuciła wyślij jej to co on ci powiedział. "ze to ja jestem i bylam i bede u niego zawsze na 1 miejscu" Świnia. Roluje was dwie na raz równoczenie. Pojebani jestescie a najwiecej ze wszystkich to chyba tamta ucierpi.

dziewczyno autorko ty naprawde niewidzisz jaki to perfidny koles jest ...co on tobie mówi i co on robi z wami dwoma? az tak slepa jestes i jeszcze chcesz go dla siebie.... raczej odpusc sobie bo szkoda czasu na niego. nie bez powodu sie rozstaliscie

nie bez powodu nie walczyłas o niego przez 1,5 roku...moze warto sobie przypomniec dlaczego i uswiadomic ze własnie wciagna cie w chora jebnieta gierke. Przypomnij sobie jak sie czułas przez 1,5 roku bez niego...

życze tej dziewczynie , aktualnej, żeby jak najszybciej wyznała się na tym obłudnym buraku. Nawet nie wiecie jaki to policzek dla kobiety która sie dowiaduję o takich sms-ach .

ma jej powiedziec, ale po naszym spotkaniu. teraz jej wmawia,ze koniec.tak mnie to wkk....,a z 2 strony marze,zeby byl ze mna i juz zakonczyl tamto na zawsze. ale NIEEEE SPOTKAAAAAM sie z nim. choc mowil,ze jak nie bede chciala to i tak przyjedzie do mnie. ten temat daremny,szkoda gadac, nie wiem co sobie myslalam,jak go zakladalam. koniec tematu

Gość BeB.
Mam dokładnie taką samą sytuację.. ale mniejsza o to.. najlepiej rozmawiaj z nim jak z kolegą, nie pokazuj zazdrości, ale daj mu do zrozumienia że chcesz i że ci zależy.. tylko pamiętaj, dyskretnie. nie błagaj go o spotkanie, ani o powrót.. jeśli kocha to sam się postara o ciebie zawalczyć tylko musi zobaczyć że ty też chcesz.. ale nie pokazuj mu że za wszelką cene. Każdy facet jest zdobywcą.. jeśli facet, wyczuje że dziewczyna chce go mieć za wszelką cene i podaje mu się na złotej tacy, to on ją odrzuci bo mu się znudzi... a jeśli widzi że dziewczyna ma zdanie typu "zależy mi, i chcę, ale potrafiłabym bez ciebie żyć." to ich to kręci, i bardziej się stara.. tylko bez przesady, bo każdy facet to też człowiek i potrzebuje trochę uczuć. być dla niego przyjaciółką tylko nie wypisuj do niego na okrągło bo tym mu pokażesz za dużo, od czasu do czasu napisz ale na 5 sms'ów które on do ciebie wyśle ty mu wyślij jednego. tak samo jeśli przyjdzie po radę, to mu ją daj, musi poczuć od ciebie to "matczyne ciepło." faceci często szukają dla siebie dziewczyny takiej jak ich matka. Pamiętaj, jeśli zauważy że ci zależy i zrobisz wszystko żeby go mieć to cię oleje albo będzie się tobą bawić. nie poniżaj się i jak zauważysz że po jakimś czasie twoje starania idą na nic to zapomnij o nim. Ale.. jeśli on już się do niej przywiązał, i czuje coś do nowej dziewczyny.. to nic już nie zrobisz. mimo wszystko, powodzenia. ;)

Gość fvf;, fdsd
to bylo dwa lata temu heh

Gość Nie cierpliwa tylko GŁUPIA
Myślę, że może być tak - odbijesz dla własnej satysfakcji i rzucisz - znowu. :) Ale w jednym jest racja skoro on pisze potajemnie smsy do Ciebie i nie jest fair wobec "nowej" dziewczyny, będziesz dla niej wręcz zbawieniem. No i jeśli faktycznie Cię kocha i tamta jest tylko środkiem na zapomnienie, wiele robić nie będziesz musiała. Zaproponuj spotkanie i lawina zdarzeń sama się potoczy. No chyba, że się okaże, że ani Ty, ani on nie jesteście już tymi samymi ludźmi (w końcu minęło) półtorej roku. On może stwierdzić, że się mylił, że jednak to nie to za czym tak tęsknił.

Gość Nie cierpliwa tylko GŁUPIA
Chcesz go odbić a nie chcesz się z nim spotkać? Niby jak? Wirtualnie??