Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamijuz

jak odbić byłego chłopaka?

Polecane posty

Sprawa ma się krótko - zależy mi na nim, wiem że on też mnie kocha, ale problem tkwi w tym, że ma dziewczynę! Komentarze typu: jesteś wredna, po co ci to itd. mnie nie interesują i nawet nie będę na nie zważać.Proszę po prostu o pomysły, co robić, bo wiem że i tak mi się w końcu uda, ale jak to przyśpieszyć!

moze zżył sie z nową dziewczyną,zakochał sie,nie chce wracac do tego co bylo...? ile byliscie razem/jak sie skonczylo/kto zerwal i ile ma ta nowa?

Pewnosc - ostatnio pisal mi smsa, ze ma wspaniala, nowa dziewczyne, ale chce zzebym wiedziala, ze to ja jestem i bylam i bede u niego zawsze na 1 miejscu! Bylismy 4,5 roku ze soba, teraz nie jestesmy 1,5.

skoro ma dziewczyne to widocznie cie nie kocha.. skad na pewnosc u ciebie? bo napisal ci takiego smsa? znajdz sobie inny obiekt zainteresowan, nigdy nie wiesz jak bedzie po powrocie, a z doswiadczenia wiem ze gowno z tego wyjdzie

Przykro mi , naprawde. Co Twoj na to?? Zal mi jej, ale wiem ze i tak on bedzie ze man, jesli nie teraz to za pare lat. On sam wielokrotnie pisal,ze teskni, ale ja dopiero teraz sie obudzilam!

przeciez ci poradzialam bys sobie inny obiekt znalazla, po co sie pchac 2 razy do tej samej rzeki.. on i tak kiedys odplynie.. a Ty zniszczysz zycie sobie i tej dziewczynie przy okazji gdyby ktoras laska chciala wrazac do mojego faceta a ja bym sie o tym dowiedziala to zle by z nia bylo ;)

lady love-dokladnie. z tą laska tak samo. na szczescie mam lojalnego faceta,w ogole facet ktory ma dziewczyne a pisze potajemne smsy do ex to frajer. nie zwiazalabym sie nigdy z kims takim.

i zebralo sie kolko moralistek! zapraszam do innego tematu - byla pisze do mojego faceta. tutaj pytam o cos innego :)

...o ile sie jakichkolwiek rad doczekasz. powiem Ci tak,jak ten facet ma takie podejście że mysli o Tobie i pisze to może i by coś chciał albo chciał wrocic albo 'lepszy wrobel w garsci niz gołąb na dachu' i daje se siana bo nie ma pewnosci co Ty myslisz..?

zadne kolko moralistek.. takie rzeczy sie poprostu wie, chyba ze ktos jest malointeligentna osoba..

kuuuurde Orangeeeeee...... dalas mi do myslenia, bo DOKLADNIE taka sama mysl mi sie przewinela!!! Dlatego ja NIE CHCIALAM RAD, ale pomyslow

moj jest lojalny i to bardzo bo bym w zyciu sie nie dowiedziala ze ex pisala i dzwonila do niego gdyby sam mi o tym nie powiedzial,zreszta czasem sie z nia smiejemy we dwojke,nie jest to jakis 'temat tabu',a mowil mi szczegolowo co pisala i co jej odpisywal,zreszta jak bylam sama u niego nieomieszkalam sprawdzic zy cos mu jeszcze pisala i po ostatniej wyraznej wiadomosci dala se siana,a wszystko co mi opowiadal sie dokladnie zgadzalo,prosilam mu zeby mowil mi wszystko a nie zatajal pewne fakty mo 'moge sie zdenerwowac' i tak tez robi,ja zresztą tam samo bo wazna jest dla nas szczerosc w zwiazku i git. no ale Twoj były widze że mysli o Tobie skoro pisze potajemnie tyle że teraz troche role sie odwrocily bo w strachu przez tamtą nową dziewczyną pisze do Ciebie potajemnie

jakbys zrobila cos co by bylo bezpośrednią przyczyną rozpadu ich zwiazku to wiesz.....mogloby to wywolac efekt odwrotny,moglby sie wkurwic,a jakie mialas pomyslu,co Ci chodzilo po glowie ? (jezu,wybacz mi ;))

Gość ciotkadobrarada
NAJPIERW ZAPROPONIJ SPOTKANIE

Gość ciotkadobrarada
a jak sie uda zaciagnij go do lozka to pierwszy krok a ile jest z ta nowa dziewczyna????

Gość ciotkadobrarada
skoro do ciebie pisze to oczywiste ze o tobie mysli jak mysli to znaczy ze teskni skoro teskni o spotkanie nie bedzie trudno

Gość ciotkadobrarada
dziewczyny wiazace sie z facetami po dlugich zwiazkach powinny sie liczyc z tym ze sa tylko srodkiem do zapomnienia o bylej

tak tylko ze jak zaczniesz sie z nim spotykac potajemnie i on sie do tego przyzwyczai to z (kiedys) dziewczyny 'awansujesz' na kochankę i 'tą drugą' a chyba tego nie chcesz....... jezeli on cos do Ciebie czuje,mysli,nie moze sie powstrzymac od smsow itd to warto by bylo cos zrobic zeby to byla 'krotka piłka'..... napisz cos wiecej czy oni mieszkają razem? wiesz cos o tej dziewczynie? jak czesto on do Ciebie pisze i co pisze?