Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akna000

Co robic?

Polecane posty

Gość akna000

Poznałam faceta jesteśmy razem od roku, ostatnio wydaje mi się że nasze życie seks jest nijakie - zawsze ja musze sugerowac zbliżenia, wyjątki są i on to sugeruje jak się długo nie widzimy ale jak często tak ajkby w ogóle nie miał ochote ani mnie pocałowac ani przytulic a tym bardziej seks. W łóżku z reguły zasypia - potem mnie przeprasza. Kiedys na początku znajomosci znalazłam u niego wgg rozmowe z jakąs babką zakończoną pa skarbie - mówił, że to byłą głupota nic takiego. Wewnętrznei mam obawy i ciągle nie wiem czy zaufac - jestem po zdradzie i rozwodzie. NIby widac , ze mnie kocha, szaleje - ale czasem potrafi zrobic jazde z zazdrosci, a czasem w ogóle wydaje mi się że mnie nie widzi. W sytuacjach kiedy mam doła z tego podou przypomina mi się to gg - i to pa skarbie - niby słowa ale cieniem kłada się na mnie. Ja go bardzo kocham ale mam problem z zaufanie, Są dni że nei potrafie się otworzyc i trzymam go na dystans.

Gość akna000
dodatkowo mam wrażenie że go nie pociągam - są takie momenty rzadko ale tak naprawdę jak ząłoże jakąs fajkną kolszulkę do spania - to nawet nie ma reakcji. Z moim eks - bardzo sie cieszę że się skończyło on latał za mną każdego dnia - miałam nawet tego dosc, zresztą zdradził