Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka gdzie

do ludzi jeżdżących rowerem do pracy/ szkoły w mieście

Polecane posty

Gość jaka gdzie

czemu to robicie? aby schudnąć czy aby trzymać formę? chce wam się codziennie? myślicie, że dzięki temu schudnę?

Gość jaka gdzie
upupup

Gość malinka malinowa
jeżdżę rowerem, bo jest szybciej. poza tym wracając z pracy mogę zrobić zakupy i nie targać ich w ręce, mam koszyk z przodu.

Gość jezdzerowerem
Ja też śmigam rowerem, ponieważ nie mam innej opcji - bo nie mam prawo jazdy :p. Ale fajnie się tak przejechać :D

Gość jaka gdzie
to niewygodne. a gdzie się kładzie torebkę zwykłą? jakoś sobie nie wyobrażam jeździć rowerem po mieście

Gość malinka malinowa
torebkę kładzie się w koszyk z przodu :) u mnie w pracy na 8 osób, 6 dojeżdża rowerem :)

Gość ur;nciluntluk
jezdze do pracy rowerem, prawie codziennie, bo jest taniej, bo mam troche ruchu, bo szybciej i milej jak mi sie nie chce lub sie zle czuje, jade autobusem a czy schudniesz, to ci nie powiem, bo nie wiem ile wazysz, jaki masz wzrost, jak daleko masz do pracy i ile jesz kalorii dziennie

Gość oijioj
nie radze jezdzic rowerem po miescie, szczegolnie takim wiekszym, bo tylko wdychasz kupe spalin, wiec aspekt zdrowotny jest watpliwy. Jak na rower, to z dala od samochodow

Gość malinka malinowa
ja mijam tylko jedno duze skrzyżowanie i potem wjeżdzam w park, potem kawałek miasta i skrótem jadę na przełaj, takim niezabudowanym terenem. fajnie jest.

Gość 33124124214
ja nie pracuję, ale bardzo często korzystam z roweru jadąc gdzieś tam, staram sie omijac ruchliwe drogi, akurat w mojej dzielnicy nie jest ich az tak dużo.

Gość jak Ci się nie chciało
- bo szybciej - więcej ruchu nie zaszkodzi ;) - dbam o środowisko a jak leje albo mi się nie chce to wsiadam w auto :)

Gość polskie smrody
naprawde zdrowo, zdyszana i spocona wpadasz do pracy ;/ wspolczuje twoim wspolpracownikom ;/

Gość malinka malinowa
a dlaczego miałabym być zdyszana? jadę powoli, nie gnam na złamanie karku, bo to nie wyścigi :) czasem piechota bardziej się zmęczę niż rowerem. no, ale zapomniałam, ze to kafeteria, i już jestem zanalizowana :D ech.. my jak zwykle z tyłu za Europą.

polskie smrody - za to w śmierdzącej komunikacji pełnej ludzi, upocona nie wysiadasz latem prawda? :D przecież klima jest w autobusach :D:D

poza tym ludzie którzy zażywają dużo ruchu pocą się wolniej a nie tak jak Ty, przejdzie 2 km i już upocona dzika świnia

Gość malinka malinowa
może się wstydzi rowerem? Moja znajoma nie jeździ rowerem, bo się wstydzi, jeszcze ktoś pomyśli, że ją na samochód nie stać :D:D