Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kratka w kropki

straszne wypadanie wlosow

Polecane posty

zawsze mialam grube, geste wlosy. a teraz zalamuje rece, od roku wychodza mi garsciami! boje sie, ze jak dalej tak pojdzie bedzie niefajnie. miala ktoras taki problem? jakies skuteczne tabletki?

Gość gdsgdgsdg
moja koleżanka miała podobny problem na skutek anemii. pomagaly jej herbatki z pokrzywy, ale w końcu i tak lekarz przepisał jej hormony.

Gość kuleczka :)
jesli wypadaja bardzo, to ja poszlabym do lekarza jednak. zawsze warto wykluczyc jakies chamskie chorobska

Gość wiewiorkaaa
Polecam szampon do wlosow DERMENA, jest dosyc drogi (ok.25-30zl) ale juz po ok. miesiacu zauwazysz efekty :)

Gość Siuup
Jest mnóstwo osób z takim problemem ale nikt tu Ci nie da skutecznego rozwiązania dopóki nie będziesz wiedziała jaka jest przyczyna a przyczyn jest mnóstwo. A żeby ustalić przyczynę to musisz porobić badania a przynajmniej idź do trychologa a dopiero wtedy pytaj co dalej :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gościówa123
polecam oprócz suplementów NAMI Olej z korzenia łopianu Co do szamponu i odżywki DERMENA są ok. Szampon jest teraz w promocji na doz cena 16 zł odbiór we wskazanej aptece doz.