Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie_sie

Być w ciąży i nie martwić sie!

Polecane posty

Gość martwie_sie

Czy jest tu jakas mamusia, która będą w ciąży nie bała sie i nie martwiła o ciaże? 4 tygodnie temu miałam 2gie USG i biło serduszko..pojutrze mam kolejną wizyte i strasznie sie przejmuje (mam zagrozona ciaże i biore leki na podtrzymanie). Pracodawca musial sie dowiedziec bo wylądowałam w szpitalu i teraz tak sie boje, ze jak sie nie uda...nie chce tam wracac..mam duzo trosk na głowie.

Gość martwie_sie
Wiem..ale jak sie tu nie martwic gdy mam wrazenie,ze wlasnie minely mi objawy ciązowe..a jestem dopiero w 9tc.

Musisz byc dobrej mysli... Moja corka tez robila mi "psikusy" . Potrafila nie ruszac sie 2-3dni ,a ja rwalam sobie wlosy z glowy... Teraz ma juz roczek :)

Gość martwie_sie
Nie mam innego wyjscia. W srode mam wizytę u lekarza. Ide pełna obaw. Nie potrafię sie cieszyc..tymardziej, ze juz raz poronilam.

Gość martwie_sie
Daga_Julka zapomnialam pogratulować córeczki! Zazdroszczę :)

Gość mamamamam26
ja też tak miałam - tak max dwa dni po wizycie było ok i cieszyłam się a potem zaczynałam się martwić i odliczałam dni do następnej ... i tak było chyba do końca - troche lepiej się zrobiło jak mały zaczął kopać bo wiedziałam że tam jest :) - teraz ma 9 miesięcy i z perspektywy czasu to mi szkoda tego że zamiast cieszyć się ciążą ja się ciągle przejmowałam więc wyluzuj troszke i zajmij się czymś innym niż stresowania np. wymyślaj imię :)

Gość rherherh
Nie martwiłam się o ciążę. Może dlatego że miałam poważniejsze problemy (brak pracy, długi itd). Pomimo stresu ciąża przebiegła prawidłowo i dziecko urodziło się zdrowe. Może to i dlatego że nie czułam żeby z ciążą mogło być cokolwiek nie tak?