Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Usłyszalem od dziewczyny, że pojawia się moja osoba następuje eksplozja intelekt

Polecane posty

Wszystko nie da się zmieścić zdanie, w temacie, a powiedziała, że gdy tylko pojawia się moja osoba, następuje prawdziwa eksplozja intelektu. W mysli to przemyślalem i uznałem za dość miły komplement z ust dziewczyny. Najlepsze, że ona pierwszy raz mnie widziała. Nowa jest. A gdy mnie zobaczyła, oraz wystąpila możliwosc porozmawiania nawet ze mną, oczy jej zalśniły się, wargi stały się wilgotne, zaczela nerwowo bawić się włosami i starała zwrócić uwagę. Więc nie kłamie zresztą ja zawsze wiem, kiedy kobieta kłamie albo oszukuje

Gość librator
fajnie a duże ma tzycki?

Gość bdyejejfhd
no, miło, a to byla randka, czy co? :D

A jakie to ma znaczenie jakie ma piersi ? Ale niemałe, piękne , ona ma pewnie 75C . To niebyła randka, ot dziewczyna z zaprzyjaźnionego biura przyszła po coś

Gość heay
w myśli przemyślałeś:D prawdziwy intelekt

Gość kindzia mindzia
'' gdy mnie zobaczyła, oraz wystąpila możliwosc porozmawiania nawet ze mną, oczy jej zalśniły się, wargi stały się wilgotne, zaczela nerwowo bawić się włosami i starała zwrócić uwagę'' o matko zauważasz takie rzeczy? 😭 musisz być bardzo romantico ❤️ :classic_cool:

och, mój ty wspaniały amancie wszech czasów. mogę tylko powzdychać do ciebie. ❤️

dArtagnan Ale ona chyba i tak nie ma szans zadna nie ma szans bo za wysokie mniemanie masz o sobie tylko facet sie nada🖐️

LOL naprawdę śmieszne sa te wasze insynuacje. Pisze na forum albowiem mam chwilę wolnego a wieczorem ide na bilard. Zauwazam takie szczegoly u dziewczyn własnie! Kiedys mi powiedziala jedna dziewczyna, że jestem niezwykle spostrzegawczy, że ona czuje, jak moje spojrzenie ją przerwierca na wylot i ze nic sie przede mną nie może ukryć oraz że jestem bardziej przenikliwy. Powiedziała, ze chyba żadna nie ma przede mną tajemnic a ja nie wiem w sumie; No, wiem dużo dzięki intelektowi i rozumiem doskonale kobiety, ale wszystko nie wiem

taki niby wykształcony...prawnik....a panny u boku nie ma ....wstyd.....:D:D:D

Casia kompleksy twoje wychodzą z ciebie jak na dłoni. To smutne bo kobiety powinne być radosne i optymistyczne a nie zawistne i zgorzkniałe

PERW czytała o nim....zakompleksiony facet i strasznie zadufany w sobie....i z pewnosia udaje swoja pozycje:D:D:D tak tak dartanian czy jakos tak mysl sobie co chcesz ale ja w porownaniu z toba jestem wesola i mam znajonych z normalnych kregow:P

A to może nie ten, o którym zakładano tematy, że taki przystojny i wykształcony? :classic_cool: I wklejali linki do jakiejś strony internetowej? 😴

Jeśli kobieta przymila się do "nieswojego faceta" i takie rzeczy mu opowiada to na pewno nie robi tego bezinteresownie:-D :-D:-D Ja do któregoś ze znajomych czy kolegów w życiu bym czegoś podobnego nie powiedziała:-D

Gość kindzia mindzia
szkoda że niespotykam podobnych tobie, większość facetów to niedomyślne i tępę tłuki, wszystko im trzeba tłumaczyć po 100 razy :O, a ja zawsze marzyłam o menie który gdy tylko na mnie looknie odrazu będzie wiedział o co c'mon ❤️ a dziewczyna pewnie miała rację z tą intelidżens :classic_cool: