Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Usłyszalem od dziewczyny, że pojawia się moja osoba następuje eksplozja intelekt

Polecane posty

o i nawet KOBIETA podziela nasze zdanie i co panie ala prawniku? nie wciskaj nam tu ciemnoty kim ty niby nie jestes:P:P:P

Of faktycznie, zapomnialem zawrzec zapytania w glownym poscie, LOL :) otoz chciałem zapytać, czy wy rozumiecie płeć przeciwną, bo mnie się czasem zdaje, że tak, ale czasami , że nie. Rozmawiałem na ten temat z orzyjacielem ojca, który jest profesorem psychologii i pracuje w bardzo znanej warszawskiej placowce. Powiedzial, ze mam bardzo dojrzale i naukowe przemyslenia jak na osobę która się nie zajmuje psychologią zawodowo. Powiedział, że to kwestia jednak genów to te najbardziej męskie, samcze odpowiadaja za niezrozumienie kobiet, a te intelektualistyczne za zrozumienie. Więc mam to i to :) do tego dochodzi erudycja i ukształtowanie kulturalne w rodzinie i w kręgach

o zesz kooorwa....zbaraniałam...:D:D:D:D alez ty musisz byc pusty i zakochany w sobie

Odpowiadając na zdanie z poprzedniej strony, otóż nie przykładam się do pisania na forum kafeteryjnym więc stylistycznie się nie przykładam, natomiast powiem tylko, choć nie lubię chwalić, siebie, że dałem do przeczytania moją powieść (napisałem ją w podczas studiowania) osobie , o której tylko powiem że była w jury nagrody NIKE i jest bardzo dobrą znajomą naszej rodziny, ona przeczytała i napisała mi maila, że czemu tego nie wydam?

a ja chyba do skelpu skocze bo tez sie moge posiakc:D:D:D:D:D:D:D a swoja droga....prawniek i ma czas na forum:D:D:D:D:D ichacha...ja mam kolege prawnika i uwierz mi nie ma czasu na komputer w domku...wiec albo tys taki prawnik jak z koziej dupy traba albo :D:D:D:D:D🖐️

nie czytała tego tematu ale teraz widze i udowodniles ze jednak jestes tepy...spedalona wersjo samego siebie

Gość bjkvfufvuyjguikj
oho dwie niewychowane wieśmenki wpieprzają się w temat na który gówno mają do powiedzenia perwersjo spierdzielaj z powrotem na ero pisać jak obciągasz lub dajesz się bolcować w doopala bo tylko do tego się nadajesz tępa strzało 🖐️

Wysportowany: uprawiam szermierkę oraz pływanie jestem szarmancki i uwielbiam kobiety ale nie podróby kobiet, nie brzydkie ani nie takie, które miały więcej niż 2 partnerów. Te ostatnie zresztą nie na żonę, tylko jako dziewczynę najwyżej. nie no tu to sie usmialam do lez.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sprawdź w słowniku co znaczy szarmancki bo na studiach prawniczych chyba ominąłeś ta lekcje

Gość rurka z kremem_
''Powiedział, że to kwestia jednak genów to te najbardziej męskie, samcze odpowiadaja za niezrozumienie kobiet, a te intelektualistyczne za zrozumienie'' to jest akurat prawda, mówiąc inaczej bardzo męscy, typowi faceci są beznadziejni :O

Casia naprawdę... kto się czubi ten sie lubi ale Ty nie masz u mnie szans. Zadna kobieta co przeklina nie ma. Kiedys, siedzialem w restauracji, z zaproszoną dziewczyną. Było pięknie, gdy nagle wymsknło jej się "grube słowo" .... po prostu wstałem, otarłem usta, bez slowa uregulowałem rachunek i rownie bez slowa, wyszedlem. A to byla modelka z Elite Model Look.

"perwersjo spierdzielaj z powrotem na ero pisać jak obciągasz lub dajesz się bolcować w doopala bo tylko do tego się nadajesz tępa strzało " Jak będę chciała to pójdę. 😴

"duże wystające wargi sromowate ciemne wargi sromowate" :classic_cool: O obgryzłych palcach już nie wspominam. :D 🖐️

Gość B.B. B.
WIELMOZA SIE K..WA ZNALAZL !!!!!!!!!!!!!!!! 😡

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Boże spraw oby jak najmniej było takich intelektualistów. Dawno tak się nie uśmiałam Siedzi człowiek na Kafe, przegląda te nudne tematy o cyckach, sesjach i nieszczęśliwych miłościach, a tu taka perełka... Jak tylko przeczytałam "przemyślałem w myślach" to od razu wiedziałam, że to będzie super temat Autorze proszę wróć. Możemy popisać, ja nie przeklinam :)

Gość dArtagnan nalezy do
najściślejszej elity tego forum, jeśli chcesz wiedzieć

Ja od niedawna na forum i właśnie się zorientowałam i na pewno do śmierci będę pamiętać :)

I myślisz, że jeszcze będę miała okazję GO poczytać?