Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna_01

Ciąża???

Polecane posty

Kochałam się z chłopakiem miałam wtedy dni płodne. był to stosunek przerywany. Chwile później kochaliśmy się znowu. Czy mogę być w ciąży

Gość a jak myslisz????
???????

Gość fdghjklghjkl
szczerze? masz duze szanse, jesli jestes zdrowa i nie masz zadnych problemow z plodnoscia, nigdy nie bralaa hormonow. Jesli wyjal tuz przed wytryskiem i w ogole jesli stosunkow byly dwa i ten pierwszy zakonczyl sie wytryskiem poza Toba, to wtedy podczas tego drugiego w tym plynie jest jeszcze wieksze pradopodobienstwo plemnikow. Taka jest zaleznosc. No i prawo Murphyego, jak nie chce to wpadniesz, a ci co chca to sie staraja latami. Zrob test, inaczej to mozna sie tylko domyslac.

Gość piwneoczy
Witam. Miałam podobna sytuacje, tylko bez drugiego stosunku. Nie zaszłam w ciaze i normalnie dostałam okres. Więc nie masz sie czym martwic

Gość fdghjklghjkl
moze nie mialas plodnych, moze mialas szczescie, nie kazdy tyle ma

Według moich obliczeń były wtedy dni płodne... ale to różnie bywa więc tak do końca niczemu nie jestem przekonana.

Gość piwneoczy
ja tez miałam płodne i nie było efektów... Nie doszło do zapłodnienia

"piwneoczy ja tez miałam płodne i nie było efektów... Nie doszło do zapłodnienia" Jak ludzie mogą być tak tępi. :o Sto par może nie zajść w takiej sytuacji, ale 10 innych zajdzie. :o :o :o

do piwneoczy może i nie doszło do zapłodnienia bo tak jak pisałaś wyżej to nie było 2 stosunku więc wiesz ja wole się martwić na zapas...

jesli nie jestes pewna to zrób test.. Perwersja-widocznie jset cos ze mna nie tak skoro nie zaszłam w ciąze. Zajśc w ciąze nie jest łatwo.

Gość abcdeefffggg
ze stosunku przerywanego mam córeczke :) oczywiście,że możes być w ciąży, co więcej szanse są bardzo bardzo duże. No chyba,że chłopak się umył po pierwszym stosunku? (aczkolwiek wątpie..) piwneoczy... masakra

no masz racje nie umył się a tak poza tym wszystkim to nie biorę żadnych hormonów i cykle mam regularne... ostatni @ był krótszy od innych tak koło 3-4 dni. no ale to tylko tak poza tematem :)

Gość Jaaak?
ale jest prawdopodobieństwo, że możesz zajsć w ciąze.. Nawetjeśli nie doszedł w Tobie.. Chwila zapomnienia i życie może sie zmienić:)

Gość Jaaak?
A tak poza tematem.. dziwie sie, że Panie z kafe Cie nie oczerniły.. Czytałam inne wypowiedzi z podobnymi tematami i lecialy takie epitety w strone autorek...

Gość truskafki
Bezimienna, ja mam dokladnie tak samo - dni plodne, jeden przerywaniec z finalem na zewnarz a 5 min zaatakowalam ponawnie ...uppssss....Moj niezdarzyl nawet zaczaic co sie dzieje, nie mowic o jakimkolwiek wytarciu i tak poniosla na euforia...Teraz czekam na @, chociaz przyznam sie ze wolalabym dzidziusia, u nas ten problem jest ze ja chce a on nie tak na 100% i chyba wolalby zeby to los za niego zdecydowal. Chcialabym uslyszzec od kogos, tak zaciazylas ale nie chce sie nakrecac:) Musze czekac do 4 lipca. A Ty bezimienna do kiedy?

No tak tyle tu takich samych tematow...ale nigdzie nie ma potwierdzenia ze ktoras wlasnie w taki sposob zaliczyla wpadke...