Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cesssarskaaa

Nie obrócił się :/

Polecane posty

Gość ja tez jestem w 33tc
modle sie zeby dziecko sie odwrocilo bo za nic w swiecie nie chce miec CC. pierwszego syna rodzilam sn i dobrze to wspominam teraz tez tak chce. :(

dzis rozmawialam ze swoja bratowa ktora piersze dzieco rodzila sn a drugie cc i powiedziala, ze cc to najwiekszy koszmar jaki moze byc.

Gość mamama26
czemu koszmar - jak boli to ci dają środki przeciwbólowe - najgorzej wstać 1 raz - a po 2 dniach to już można biegać - i nie wierze że brzuch po cc boli bardziej niż krocze itd po sn jeszcze szyte

boje sie wsszystkiego co zwiazane z cc - najbardziej znieczulenia w kregoslup- mojej znajomej lekarz sie zle wklul i przez pare mscy nie czula nog juz wszyscy mysleli ze bedzie na wozku jezdzic. Ale na szczescie przeszlo jej. mimo wszytsko cierpi do dzis na rwe kulszowa ktora objawila sie zaraz po tym jak ustapil paraliz nog. - a poza tym mam jeszcze jednego syna ma 2 latka a maz calymi dniami pracuje a do pomocy nikogo nie mam. Boze zebym tylko rodzila sn. Nie rozumiem kobet ktore z wlasnej woli decyduja sie na cc :O jak dla mnie to glupota. Krocze mnie nie bolalo po sn - normalnie siadlam a po paru dniach to wogole zapomnialam ze rodzilam .