Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chesterfieldsy

Streaptise dla 4 facetów

Polecane posty

Postanowiła (z powodów mi znanych, ale nie chcę się nad tym rozwodzić) zrobić swój pierwszy z życiu striptiz. Występ przeznaczony będzie dla mojego Faceta i trzech obcych facetów. Kiedy coś robię lubię dać z siebie wszystko. Mój Facet musi być dumny ze mnie dumny i ma się puszyć jak paw przed innymi facetami, że ma Taką Kobietę. Chcę przez ten występ pokazać cała swoją dziką naturę, którą w sobie ostatnio odkrywam. Ma to być stricte spełnienie męskich zachcianek i tu potrzebuję wsparcia ze strony bezpruderyjnych facetów, którzy lubią i szanują odważne kobiety gotowe spełnić ich marzenia seksualne. Waham się między Marilyn Manson - Tainted Love a Breathe- Prodigy. Jestem ciekawa co Wam chodzi po głowie...

Gość zadarta spódnica
nie pasuje mi Prodigy może Depeche Mode -i Feel You albo Blue Foundation - Eyes On Fire chociaż Marilyn też jest świetny dasz radę przy obcych gościach wczuć się w rolę ?

Gość a po co ci obcy goscie
zeby facet byl podjarany jak oni sie slina (jesli bedzie na co) ???

Gość Ulalalalala
"Super poważnie. Jak się już zdecydowałam, że to zrobię to ma to być coś, czego nie zapomną do końca życia" chyba troche przeceniasz swoje mozliwosci :o

Twój facet ma być dumny z Twojego striptizu przed obcymi facetami??? Swiat schodzi na psy... To Twój pomysł czyjego?

Strój? Pielęgniarka, pokojówka, uczennica? Zawsze to więcej bodźców wzrokowych :-)

Gość facet bakcyl
ja to bym tam z chcecia obejrzal streptease lub moze striptiz."Streaptise" mnie raczej nie interesuje.Zreszta-jezeli autorka ma cos interesujacego do pokazania-to te dwa pierwsze.

Gość Nitokutas
To super pomysł - bravo bravisimo Ja zrobię to samo !!!!!!!!!!! Zaproszę 3 obce kobiety do klubu, zaproszę też moją kobietę. Jak usiądą to wyskoczę i zrobię streeptease !!! Będę biegał i wymachiwał moim Chooojem Moja kobieta będzie ze mnie dumna jak nigdy dotąd !!!!!!!!!! Napiszcie jak się stylizować - może Marlin Manson ?? A może Depeche Mode ?? A może jak Zulus Chaka - Tak na zulusa będzie zajefajnie piszcie !!!!!!!!!

Gość Nitokutas
Wyskoczę z dzidą !!! Muszę tylko się opalić i brzuch na kaloryfer zrobić :)

Gość gumisia 33
hmmmm i twoj facet pozwoli ogladac innym jak robisz striptiz? bo jak sie ludzie kochaja to takie rzeczy sie robi we dwojke hmmmm fajny zwiazek on alfons ty dziwka

Gość Nitokutas
A niech zobaczy jak się inne ślinią na widok mojego choooja !!

Z tych dwóch kawałków to Manson. Li i jedynie. Przy "Breathe" nie wyobrażam sobie scenariusza, te szybkie momenty będą wyglądać jak zdychająca ryba na brzegu, a wolne jak gdybyś zapomniała, jaki dziś jest dzień i co właściwie odpierdalasz :D A może coś z Rammsteina?

Gość misia swojego misiaa
gdyby mi facet coś takiego zrobił nie mogłabym na niego spojrzec do końca życia. a ty autorko jesteś tanią dziwką. żadna z ciebie partnerka.

Gość Nitokutas
A co mi tam podzielę się widokiem swojego choooja :P

A co do scenariusza to myślałam żeby przy zdejmowaniu szmatek leciał jakiś kawałek hardcorowy (też myślałam o "Pussy" Rammsteina), a zacznę się onanizować przy np. The Do - Travel Light, Wake Up Alone - Amy Winehouse,

Gość pupolina
"a zacznę się onanizować przy np. The Do - Travel Light, Wake Up Alone - Amy Winehouse" O ja pierdolę :O

ciekawy nie pije kawy - w życiu już bardzo dużo osiągnęłam, zapewne więcej niż jesteś sobie wyobrazić Nitokutas - taki jesteś bohater? - miałbyś odwagę rozebrać się przed kilkoma kobietami? i żeby jeszcze rzeczywiście było zajefajnie. Gwarantuję Ci, że a laski byłyby zachwycone gumisia 33 - wali mnie co o mnie myślisz, gówno wiesz i gówno gadasz misia swojego misiaa - czyli zrobienie striptizu czyni ze mnie dziwkę?!, oj panna, chyba masz problemy ze sobą

Gość Nitokutas
podbijam :)

Gość o ja cie nie mogę
Kurde ty naprawdę jesteś dziwką jakaś jebnieta.... :) twój facet musi cię kochać skoro tak robisz... pewnie ma o tobie takie same zdanie jak ja... dziwka!!!

Gość OnaKolia
A czy pozwolisz podotykac sie chlopakom ?? Nie ukrywam, ze tez rajcuje mnie cos takiego