Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila2805

nimfomanka?

Polecane posty

Gość lila2805

Hej. Mój problem polega na tym że od wczoraj borykam sie z tym że mój chłopak nazwał mnie nimfomanką. Nie mieszkamy razem,spotykamy sie w kazdy weekend na cala niedziele do poniedzialku rana. Mam 22 latka,on 23. Wczoraj rano kochaliśmy sie,bylo super. Ale niestety nie dal rady mnie zaspokoic,wiec obiecal ze zrobi to wieczorem. Powiedzialam ok,to wieczorem. I tak czekalam,oglednelam z nim nawet film ktory mnie nie interesowal ty\lko po to by dopelnic tego seksu. Nie mysle tylko o sobie,bo chcialma aby mu tez bylo dobrze. Wiec polozylismy sie juz,zaczynam sie do niego dobierac a on nic,lezy jak zwłoka. Tak jakby nie chcial b=choc twierdzi ze chcial. Zaczal krzyczec ze on nie moze,nie da rady. No ale ja proboje. Aż wkoncu zaczal krzyczec i powiedzial ze jestem nimfomanka. Oburzylam sie straszliwie,a on spokojnie zasnal. Dodal ze jak tak bardzo musze to niech ide do innego. Ze nie mial mnie kto odwiezc do domu to poszlam tez spac. ano obudzilismy sie i bez slowa odwiozl mnie do domu . Wysiadlam i poszlam,nawet bez pozegnanaia. Zaczal tam cos sie drzec ze chora jestem i dalej go nie sluchalam. Prosze o pomoc... Jedno jest pewne,on mnie nie zdradza,jestesmy ze soba 5 lat i to wiem na 100%. Do tego ja go tez nie zdradze d;atego ma pewnosc. Nie robie tego z nkim tylko z nim. Wydaje mi sie ze 2 stosunki w ciagu dnia 1x w tygodniu to nie tak duzo. Czy cos ze mna jest nie tak,czy z nim? Zawsze lubil to ze mna robic atu pierwszy raz odmowil. Ja tylko jego potrzebuje,tej bliskoci. Co robic? Nie odzywamy sie caly dzien i nie mam czelnosci zadzwonic. A on tez uparty pewnie nie przeprosi....

Gość goscr
jestes calkowicie normalna.Niczym sie nie przejmuj.Facet nie wie co to jest nimfomanka.

Gość kiuh
po pierwsze-to robisz wielki dramat z niczego.Po drugie-facet tez moze nie iec ochoty na seks-nie tylko facetka.

Gość mnie też mocno
uderzyła pierwsza odmowa... mam zdecydowanie większe potrzeby, ale kocham nad życie i dlatego ze wsztskich sił staram się zrozumieć i nie brać do głowy, co nie zmienia faktu, że kiedy zdarzy się "konflikt w interesach" nie jest mi miło ani łatwo ;) ale pamiętajmy, że każdy ma lepsze i gorsze chwile...

To ostatnoi dość powszechne zjawisko ona chce on nie, Chciało się wam femininmu i związków partnerskich to teraz macie chłoptasi zamiast mężczyzn. MOże jeszcze mam się golić pod pachami i depilować klate i gotowac obiady. Coraz więcej chemii w jedzeniu też ma tu znaczenie w jedzeniu sporzywanym przez kobiety w ciązy też.