Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowiczka 25

po alkoholu odwala...

Polecane posty

Gość imprezowiczka 25

Prosze tylko o poważne odpowiedzi. Chcialabym spytac co sadzicie o takim zachowaniu chlopaka. Jestesmy ok 2,5 roku razem. Czesto imprezujemy, w zasadzie co tydzien, ale radziej na dyskotekach. Kochamy sie, ufam jemu, dobrze nam sie uklada. 1) dyskoteka. tanczymy, juz srodek imprezy, po alkoholu usmiecha sie do jakiejs dziewczyny, ktorej nie znam. awantura - on twierdzi,ze mi sie wydawalo i nic takiego nie zrobil.\ 2) wesele. znowu srodek imprezy, po alkoholu. to samo. usmiech do jakiej dziewczyny, ona go olala. wszystko na moich oczach. nie wiem, chce wzbudzic zazdrosc? 3) dyskoteka - znowu to samo. tzn tym razem spiewa (obok ja) innej dziewczyny prosto w twarz slowa piosenki. o co jemu chodzi??? pytalam, on sie wykreca i twierdzi,ze nic takiego nie robil (nie pamieta), ze zle interpretuje pewnie itp. Sorry, ale jesli jest ze mna, to we mnie jest wpatrzony itp. dla mnie jest to okazywanie braku szacunku. ja innych nie podrywam.

Gość imprezowiczka 25
hmmm??

Gość zlodziej karmnikow
Pamiętasz jak ostatnio schlałaś się jak wieprz i wpierdalałaś mojego stolca ? Chyba Ci się podobało bo na końcu oblizałaś usta :classic_cool: Powtórzymy to ?

Gość MAX 22
Zmień faceta bo ten będzie zawsze tak robil, napewno nie mozesz mu ufać a jeszcze biedny nie wie o co chodzi i czuje sie pokrzywdzony.

Gość dobry sposób
lepszym sposobem niż myślenie o takich pierdołach jest zarobek, np program partnerski: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=321891 wyświetlasz na pulpicie malutki programik i zarabiasz minimum 67$ miesięcznie. Nic nie musisz robić, wystarczy, że się tam zarejestrujesz!

"Po alkoholu odwala" Nie zgodzę się. Są rzeczy, których nie zrobiłabym nawet będąc zalana 🖐️

Gość imprezowiczka 25
Wczoraj miala dosc i wyszlam stamtad, oczywiscie poszedl za mna. Pogodzilismy sie wczoraj, ale dzis rano napisalam,ze wlasnie trace zaufanie i nie bede sie odzywac,dopoki mi nie przejdzie. Pisze, dzwoni, ja nie odpowiadam. Troche trudno od razu zrywac przez to, ale wiadomo jak ciagle bedzie sie powtarzac, to bede musiala tak zrobic. na razie chce wbic mu do glowy,zeby moze zrozumial i szanowal?!! juz raz z nim zerwalam przez jego zachowanie, blagal o powrot i dalam szanse....

Gość imprezowiczka 25
Pewnie i jestem, to prawda. Ale moje zdanie jest takie, ze jesli mam faceta to on powinien byc we mnie wpatrzony.