Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka zabawna ... ;)))

Najbardziej srogie, wredne i okropne nauczycielki jakie mieliście w swoim życiu.

Polecane posty

Gość Jaka zabawna ... ;)))

Opisujcie wasze najgorsze zdarzenia z wyżej wymienionymi. Jakieś wspomnienia z lat szkolnych czy studenckich po których jesteście wdzięczni losowi, że już nie macie z tymi nauczycielami/ kami doczynienia. Po jutrze koniec roku szkolnego i w sumie akademickiego też, więc czas niejako na podsumowania. ;) :)))

Wychowawczyni z podstawówce, stara panna. Jak nie miałam nożyczek kazała mi drzeć to co trzeba było wyciąć :O Trauma do dzisiaj.

Gość SARAH JESSICA
ja nie mialam nigdy złych nauczycieli, ale ostatnio siedzialam w samochodzie i po chodniku szła grupka przedszkolaków z nauczycielką i w pewnym momencie ta niewyrzyta baba zaczeła szarpać za reke małego chłopczyka gdyż podciągal sobie rekawek... niby to nic starsznego ale dla mnie traumatyczne jak podło potraktowala... i że ja mogłabym oddawac wlasne dziecko w taie rece!!!

Gość kursywaa
babka od biologii :O tylko mnie się czepiała w klasie z dziewczyn. Na kazdym kroku jakieś ironie, pretensje... musiałam ją czymś wkurzać ale nie wiem czym:O byłam raczej spokojna, tylko nieraz opuszczałam dodatkowe lekcje które ona prowadziła, może ubzdurała sobie że ją olewam :D w każdym razie jakaś popaprana była kiedyś miałam napisać zaległy sprawdzian u niej to jak zaczęła truć, ze nie przychodzę w terminie itp. Akurat wtedy mnie nie było w szkole i nie mogłam! Jak znalazła mi z wielkim hukiem ten test to rzuciła mi go na ławkę aż sfrunął na podłogę to znaczy prawie bo go złapałam..

Gość ja tak z innej beczki
pod tablicą: N.....a (po nazwisku) cholera jasna! skupże się ty tępa blondynko! takie teksty leciały, jak ktoś nie umiał czegoś rozwiązać z matmy pod tablicą :o najbardziej ucierpiały na tym moje paznokcie ze stresu. na szczęście to już przeszłość.

matematyczka w III LO śmiła mi sie w ramach koszmarów jeszcze długo po skończeniu wszelkich nauk kazała wychodzić pod tablicę, mimo, że uczeń juz z ławki mówił, że nie wie, jak to zrobić wywlekała na środek i komentowała po chamsku ubiór, wygląd, stawiala pałe i sadzała do ławki sekutnica cholerna, pracuje tam do tej pory pewnie, bo zlego licho nie wieźmie i druga - baba od rachunkowości u Vetterów, małe to, wredne i pamiętliwe z nią koszmrów nie miałam, ale też jej do końca życia nie zapomnę

Gość kursywaa
w sumie to nauczyciel powinien byc srogi zeby uczen nie wlazł mu na głowe :P ale nie wredny:O kiedys miałam taka babkę od wosu co nie dawala rady z klasa :D rzucali w nia kulkami z kartek, saamolotami, do torebki jej wrzucali tez papiery i kazdy biegał po klasie a sprawdziany pisalismy w grupach bo kazdy od kazdego przepisywał haha :D same 5 były :P

Gość Fendii
- Wychowawczyni w podstawówce - ciagle miała do mnie jakieś obiekcje, zdarzyła się, ze pociągneła mnie za ucho ( teraz wydaje mi sie takie żałosne, byłam zamkniętą w sobie i cichą dziewczynką) - również w podstawówce nauczycielka wychowana fizycznego - większej idotki nie spotkałam, pamiętam, ze nie miała zęba ciągle nas wyzywała i miała jakies obiekcje.. co lekcja graliśmy w koszykówkę, widocznie była niedowartościowana w kwestii tego sportu - matematyczka z gimnazju - tępa dziwka, uwarzała się chyba za niewymowną laske i największą dupę w szkole - NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONY nauczyciel od biologii w liceum. Od pierwszej lekcji miał do mnie jakieś obiekcje, nie wiem czym sobie na to zasłużyłam bo nie pochodziłam nawet z miejscowości w której on nauczał. Średnią ocen zawsze miałam powyżej 4 a on próbował mnie usadzić. Większej traumy nie przeżyłam chyba przez całe życie szkolne. Do tej pory niejednokrotnie sie zastanawiam dlaczego on mnie tak traktował, upokarzał wyśmiewał, zaniżał oceny... - łacinniczka z LO - pobierdolona kobitka, wielka gruba HERSZT-BABA prawdziwa nienawiśc do mnie zaczeła się od 2 półrocza 2 klasy. mojej kumpeli potrrafiła wstawić kilka laczy na jednej lekcji. Jej zajecia zawsze wygladaly tak samo ( PARADOKSALNIE PODOBNE DO TYCH Z FERDYDURKE Gombrowicza): sprawdzanie obecnosci, otwieranie ksiazek i tłumaczenie tekstow z łaciny na polski, odmiana przez przypadki, przez wszystkie czasy deklinacje osoby. NIE SPOTKALAM BARDZIEJ POPIERDOLONYCH LUDZI NIZ TEN BIOLOG I ŁACINNICZKA

Mój najgorszy nauczyciel to jędza od matematyki. Matematyki nie nawidzę do tej pory - a ona myślala, że geniusza ze mnie zrobi, wyzywała mnie od najgorszych - ale na studiach pedagogicznych radziłam sobie świetnie, nie każdy musi być matematykiem. UPS jutro mam obronę.!!!!!!!!!!!!!!!!!

W szkole podstawowej od 0 do 3 klasy mialam jedna tylko nauczycielke ktora zamiast nas uczyc to codziennie nas straszyla 3 wojna swiatowa kazala rozgladac sie nam na ulicy i wyszukiwac miejsc do ukrycia oszczednie jesc bo moze w wojne bedziemy glodni w dzien w dzien to samo zylismy wszyscy w strachu. chore babsko a na lekcjach matematyki kazala nam wychodzic przed lawki i rzucala pytania z tabliczki mnozenia jak ktos nie umial to dostawal gruba dluga i drewniana linija. bolala reka ze nie dalo sie pisac w zeszycie.

Gość adfsfa
anusiak trzymamy kciuki ;) wczesnie cos;) ja dzisiaj mialam dopiero ostatni egzamin

Gość Maryjetta.
Wszystkie moje nauczycielki byly spoko. Ja im nigdy nic bezczelnego nie powiedzialam,zawsze luzik mimo ze czasem bylo kiepsko przy tablicy i nieraz grozily zagrozenia. Staralam sie rozladowywac humorem napieta atmosfere,i one dla mnie tez byly ok. To ze czasem wyladowalam na dywaniku to co z tego. Od tego oni sa zeby skarcic jak sie zle kroczy

Gość kitolkaa
a u nas pani paterak z historii tarła uszy jak ktoś gadał na lekcji :/ a za to pani z niemieckiego groziła takim wielkim kijem, który miała niby do pokazywania na tablicach (powieszane pod sufitem słówka) :/

Gość kimmyx3333
podstawowka- matematyka baba kolo 60 tki a potrafila takie baje robić, ze przed lekcja z nią az brzuch bolał ze strachu i ze stresu, darła sie, wywzywała od tumanów , debili, rzucała dziennikiem itd liceum- takze matematyka: pierwsza kobieta w moim zyciu ktora powiedziala ze matematyke trzeba umiec a nie rozumiec czyli dokladnie odwrotnie od tego co mi zawsze powtarzali i co bylam przekonana cale zycie (zreszta nie tylko ja ) ogolnie np. bierzemy jakis temat a ona mowi ze nie bedzie tluamczyc tylko odrazu prezchodzimy do zadan bo to bylo przykladowo w 5 klasie podstawowki :O no bo ja akurta to pamietam.... w ogole bylam jestem i bede zawsze tumanem z matmy, nienawidze, nie lubie i nie umiem ani nie rozumiem tego chorego przedmiotu i wlasnie na tegorocznych wakcjach bede miala komisa z matmy

Gość Astoria1985r
Moja wychowawczyni w podstawówce - baba od biologii, tak się na nas wydzierała (frustratka - bez powodu), że każdy przed jej zajęciami bólu brzucha dostawał. Jak brała do odpowiedzi to ośmieszała jeśli powiedziałaś coś nie tak. Kiedy zmieniłaś fryzurę to nabijała się z ciebie, śmiała się z ubioru dzieci. Obrażała rodziców... A dzieci bały się cokolwiek powiedzieć, bo zawsze mówiła, że taki rodzic to gówno może, bo komu uwierzą - jej czy takiemu bachorowi. Wg mnie ta kobieta to chora psychicznie była. Mam nadzieję, że kiedyś beknie za to swoje zachowanie.

baba od chemii w gimnazjum, cala klasa siedziala jak na szpilkach. ciagle darła morde i cokolwiek, komentowala ubior i wygląd, chamsko komentowala i rzucala takimi spojrzeniami ze czlowiek mial ochote pujsc ze sznurem do lasu. aa i miala na nazwisko Gorzała. oo tak, dlatego teraz tak wodki nienawidze.

Gość djkshjf
kimmyx3333 - moze ci cos wytlumaczyc?:) z ktorej klasy jestes?

Gość gość
Kocham cię mamo.

Gość marmieładowa
pamiętam jak podczas sprawdziany24 kręciłam kółeczka zamknietym długopisem po ławce, i baba tak się na mnie wydarła, że NIE WOLNOO pisać po ławkach i że co ja sobie wyobrażam, że aż się popłakałam : ]...

Gość gość
Moja wychowawczyni bila mnie gazeta po głowie za gadanie w pierwszej ławce bo była połączona z jej biurkiem. Często też wyrywalysmy sobie z rąk gazety które moja koleżanka przynosiła na makulature.