Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mgiełka6776

...

Polecane posty

Gość mgiełka6776

Nawet nie wiem jak zaczac... może zaczne od tego ze w niedziele bylam ze swoim facetem, dzieckiem i jego siostra na pokazach lotniczych gdzie czułam się jak 5 koło u wozu.. moj facet biegał za swoija siostra a ona za nim a ja z maluchem chodzilismy za nimi.. on jak cos mówił to tylko do niej ... opowiadał, pytał zaczepiał, pokazywał a ja stałam na uboczu.. troche inaczej sobie to wszytsko wyobrazałam ze jak jedziemy wszyscy to razem sie trzymamy i jak cos opowiada to nam obu a nie tylko jej... było mi tak przykro ze po godzinie jak tylko znaleźliśmy sie na osobnosci powiedziałam mu jak się czuje a on nawet sie nie przejął wrecz przeciwnie zaczął się na mnie drzeć ze po co mnie zabrał skoro tylko marudze..ze chyba nie oczekuje tego zeby przebywał tylko ze mna.. i poraz kolejny sprawił mi przykrość zrobił ze mnie egoistke a ja chciałam tylko zeby nam obu wszystko opowiadał a nie tylko jej... czy ja żle zareagowałam ? a może z czymś przesadziłam ? i czy skoro po mojej uwadze w jego strone zmienił podejscie powinnam z nim mimo wszytsko porozmawiac o jego podejsciu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować