Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justek80

Wyprawka do szpitala

Polecane posty

Gość justek80

Cześć dziewczyny. pomóżcie mi prosze i napiszcie z czego powinna sie składać wyprawka dla maluszka do szpitala. Wprawdzie termin mam dopiero na październik, ale chciałabym juz sobie pomalutku to przygotować, tylko nie wiem co, ile i w jakich rozmiarach, Dziekuję ślicznie.

Gość lopae
papierosy - 2-3 paczki piwo - sześciopak telefon z aparatem laptop - konieczny, żeby od razu wrzucić foty na NK

Gość gość
MAMADokumenty* skierowanie do szpitala * dowód osobisty* książeczka ubezpieczeniowa * karta ubezpieczenia zdrowotnego * karta przebiegu ciąży* wyniki ostatnich badańHerbatka laktacyjna dla kobiet karmiących ( to jesli będą problemy z pokarmem)2 koszule nocneSzlafrokKlapkiRęcznikTalerzyk sztućce szklankaPodpaski bella 3 paczkiPodkłady 5 sztWoda niegazowanaStanik do karmieniaWkładki laktacyjneLaktatorZeszyt i długopis zawsze warto mieć pod rękąSzampon i płyn do mycia (ja np biorę tylko szampon i nim się umyje bo po co targać tyle rzeczy)GąbkaPasta do zębów i szczoteczka kubek GrzebieńPapier toaletowyMajtki jednorazowe i zwykłeSkarpetkiDZIECKOPampersyChusteczki nawilżająceCiuszki na wyjściebody/koszulkaśpioszki, kaftanik, skarpetkiczapeczka grubsza i cieńszasweterek, spodniekombinezon/rożekkocykpieluszki tetrowe 3sztTATACiuchyAparatTak mniej więcej :) U Nas nie wymagano ciuszków dla maleństwa jedynie na wyjście :)

Gość justek80
papierosów mam juz sztangę, pije tylko whisky z lodem, aparat to już przezytk- mam kamerę, a Nk jest dla 16-sto latków- coś słabiusienkie te Twoje pomysły i takie tendencyjne, więcej wyobraźni na przyszłość :)))

WYPRAWKA... Nie urzylam 60%rzeczy,ktore kupilam. Urzywalam tylko : - 3-4 body rozmiar 56 - 2-3 spioszki rozmiar 56 - 2-3 pary skarpeteczek - jedna czapeczka -kocyk - 5-6 pieluch tetrowych

Gość justek80
Mania2311 - dziękuję, a powyższa moja odpowiedź dotyczy pomysłów lopae

Gość justek80
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość justek80
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość mamamamam26
ale ma być o wyprawce do szpitala a nie ogólnie dla dziecka - więc temat jest bez sensu bo każdy szpital ma inne rzeczy - powinnaś dostać albo znaleźć na stronie internetowej liste co masz mieć ze sobą - w jednych mają ubranka rożki itd a w innych nie - ja musiałam mieć ubranka dla małego, rożek, pieluchy i chusteczki - nie musiałam mleka modyfikowanego ani butelek itd - dawali oni