Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiomamaikinga

zaglosujesz na Kingusie?

Polecane posty

Gość omg omg omg
nie no z tym opisem to przesadzilas! Opis zdjęcia Tak lubię... Napic się mleczka BEBIKO :) i zasnąć sobie u mamy na rękach... Mam taką słodką buzię bo przyśnił mi sie misio, którego można wygrać w wiosennym konkursie.

Gość wtf??????????
no opis aż do porzygania...widocznie autorka to nastoletnia mama....bo wiezryć mi się nie chce że dorosła osoba mogła coś takiego napisać....blee

Gość ijfsdkfnjd
wiesz ilu pedofilów wali se teraz konia, na zdjęcie twojej córy?

Gość do martva
ty tez nie masz slodkiej buzi,bije z ciebie cos...jak by to okreslic...dziwkarskiego

Gość co????
twoje dziecko ma zespol downa ze taka twarz ma dziwna??

Ludzie, nie bądźcie zawistni. To, że autorka może przesadziła z opisem, to nie znaczy, że trzeba obrażać Bogu ducha winne dziecko :o

viviana - Zeby byc zawistnym, trzeba miec powod, czyli w tym wypadku bylaby to zazdrosc o TAKIE dziecko. Myslisz, ze komentarze tu umieszczone swiadcza o zawisci? Mamo Kingi- juz naprawde nie masz innego zdjecia twojej corki? Jakiegos, na ktorym jest mniej czerwona? Ja rozumiem, ze jestes w niej zakochana, ale badz tez troche krytyczna i wybierz takie zdjecie, ktore ma jakiekolwiek szanse w konkursie.

Gość wtf??????????
widać że autorce ciążka całkowicie zmasakrowała mózg....

Gość LubicieJakKtos
Slodka jest punkcik odemnie :)

Gość viviana wypierdalaja
sama masz straszanego bahora to nie bron innycch

Gość tojakieś dziewne dziecko
Zagłosowałam :)

Gość tojakieś dziewne dziecko
Właśnie ze fajnego ma synka w stopce ! Wesołe dziecko i nawet ładne więc nie przesadzaj

o ludzie, takie maleństwa są bardzo podobne do siebie, nie wiem jak można pisac że jest paskudna itp :o podrośnie i uroda sie wyklaruje.

Gość dziewczyno zlituj sie
i pisze to naprawde niezlosliwie i nie jestem ani odrobine zawistna, ale to zdjecie jest po prostu fatalne. Ujecie okropne - robi dziecku buzie jak baniak, czerwona , swiecaca sie , na nietwarzowym tle. Moze i ladna ta twoja Kingusia , ale na tym zdjeciu tego nie widac, wrecz przeciwnie bardzo sie postaralas by ja oszpecic.

Gość marylka ze ślonsko
vivana śliczny syn i ode mnie punkcik, nie głosuję z zasady na dzieciaki z kafe ale Twój Jakubek mnie urzekł. Za to córka autorki - autorko, troche obiektywizmu, dałaś niezbyt udane zdjęcie.

Jakoś tak wróciłam do tego tematu... Nie mam zamiaru przejmować się osądami na temat urody mojego synka, każdy ma własny gust. Ale każdy też powinien zainstalować sobie słownik ortograficzny w komputerze. A za komplementy dziękujemy :)

Gość a właśnie kubuś jest śliczny
najładniejsze dziecko w tym konkursie z tych których matki prosiły o glosy na kafeterii. Mój głos macie.

Gość przeciesz to dziewczynka
ma takie dlugie rzesy

Gość mfjfkfdkldlsdksldkddsk
viviana " Może zazdroszczą samego faktu posiadania dziecka? " No faktycznie jest czego zazdrościć :o

Ależ faktycznie, tylko dziewczynki mają długie rzęsy :D I może trudno w to uwierzyć, ale naprawdę można zazdrościć posiadania dziecka. Znam to z autopsji :o