Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latka z dzieckiem

Rozwódka z 3letnią córką! Zakochałam się a jego rodzina mnie nie akceptuje!!

Polecane posty

Gość gość
jestem samotna mama 2 dzieci i mam chlopaka 9 lat mlodszego , chcemy byc razem kochamy sie , ale jego mama skreslila mnie , nawet nie widzac mnie na oczy , jest to bardzo przykre dla nas , dlaczego ludzie skreslaja samotne matki , my tez mamy prawo byc szczesliwe. jezeli ona tak bardzo kocha swojego syna , dlaczego zabrania mu byc szczesliwym , krzywdzi przede wszystkim wlasnie swoje dziecko . mimo naszej roznicy wieku swietnie sie dogadujemy i naprawde jest nam ze soba dobrze , do tego z dziecmi swietnie sie dogaduje i lubia sie. jak mozna przekonac jego mame . wiem ze nie jest to latwe ale napewno jest jakis sposob.jestem w stanie pojechac do niej i porozmawiac dlaczego mnie skreslila nie poznajac mnie . pomozcie

Gość gość
a co dzieci sa winne ? a roznica wieku to tylko liczby ktore tak naprawde nic nie znacza . liczy sie uczucie a nie jakies zabobony ze nie wypada miec mlodszego faceta , nie prawda , znam szczesliwe malzenstwa gdzie kobieta ma dzieci faceta 20 lat mlodszego do tego maja wspolne dziecko . nie dajmy sie zwariowac .

Gość gość
a on za młody na tatusiowanie i finansowe wsparcia całej rodziny,niech jeszcze pobędzie w młodości ,zdąży

Gość gość
co się dziwisz ty stara du/pa dla niego i jeszcze z obciązżeniem w postaci dziecka.chłopak ma 21 lat, powinien się uczyć , poznawać życie, a nie stara picza przysloniłą mu świat, też bym była na nie.Liczyłabym,że się sexualnie wyżyje i zacznie myślec rozsądnie.Nie wiem na co liczysz na oklaski?

Gość gość
co to za odzywka "ja jestem wyżej, niż jego matka, bo..."? za kogo ty się do cholery uważasz? na zbity ryj bym cie wywalil za cos takiego.