Gość srellla Napisano Czerwiec 20, 2011 jak wyżej. zastanawiam się ile jest jeszcze osób w podobnej sytuacji, bądź takich,którzy w takiej się znajdywali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkrhfelsjhkjeghlgh Napisano Czerwiec 20, 2011 to bierz sie do roboty a nie zalisz sie na kafe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Może pobijesz samego Bronka Ale jemu pomagał teść :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srellla Napisano Czerwiec 20, 2011 nie żalę się:) jestem po prostu ciekawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracehelp Napisano Czerwiec 20, 2011 Jeśli chcecie pomocy w pisaniu, to info na pracehelp@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Ja napisałam 22 strony swojej pracy (nie magisterska ;) ) w jeden dzień co zaowocowało piąteczką, dlatego dasz radę jeśli ściśniesz poślady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srellla Napisano Czerwiec 20, 2011 "Chrabia" Bronek napisał pracę w 11 dni. Ja piszę już od lutego.Mam dużo materiałów do analizowania dlatego wszystko się przedłużyło. a, że jestem osobą mega leniwą to już inna sprawa :) no ale zmuszam się. muszę dać radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Eeeee to spoko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srellla Napisano Czerwiec 20, 2011 Szopenowa moje gratulacje :D ja planuję pisać 10 stron dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xcjefyug Napisano Czerwiec 22, 2011 a wie ktoś może jak zrobić przypis do książki, której tekst znajduje sie na stronie internetowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale Bronkowi teściu pomagał Napisano Czerwiec 22, 2011 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bond pieknosccc Napisano Czerwiec 22, 2011 jaki temat moze pomoge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo czesto slysze... Napisano Czerwiec 22, 2011 a dlaczego akurat 40? No chyba ze na twojej uczelni ilosc stron decyduje o zdaniu egazminu magisterskiego.....Ja swoich 260 napisalam w 9 dni, i w tym czasie dalam rade sama zrobic cala statystyke. Co prawda prawie wcale nie chodzilam spac, ale dalo sie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srella Napisano Czerwiec 22, 2011 dzięki za zainteresowanie:) gratuluję napisania 260 stron. ta wiadomość napawa mnie optymizmem :) ok 40 stron, założyłam sobie, że tyle wystarczy aby wyczerpać temat. no ale jeśli będzie mniej lub więcej to nic się nie stanie. Piszę o skrajnej prawicy w III RP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 14, 2012 Ja zaczynam pisać... Na razie mam pół strony :/ Planuję tak 5 stron dziennie-całość ok. 75 stron, powinnam dać radę do końca czerwca. Jestem na Politechnice, na Informatyce. Kto ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanowczenie 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 ja jeszcze nie zaczelam pisac... Nie wiem kiedy i jak to zrobie... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 14, 2012 Dawaj :D Najlepiej sobie wyznaczyć limit dzienny i cisnąć :) Ja i tak obronię się we wrześniu bo w lipcu u mnie nie można, ale chcę mieć jakieś wakacje więc pozostaje teraz :D Pozdrawiam wszystkich piszących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 17, 2012 ech... Weekend minął a ja napisałam 3 strony i 4 linijki. :/ Oj będzie ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja swoja prace Napisano Czerwiec 17, 2012 ja swoja prace licencjcka napisalam w 2 dni i miala 72 strony wiec jest to do zrobienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 17, 2012 Podziwiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fachowe pisanie prac Napisano Czerwiec 17, 2012 fachowe pisanie prac , gotowe prace, ceny już od 10 złotych za stronę lub 300 złotych za gotową pracez zapraszam pracpisanie@yahoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfnfvip Napisano Czerwiec 17, 2012 najtrudniej jest wystartować... potem jakoś idzie :) ja swoją pracę magisterską napisałam w trzech zrywach po 3 dni każdy. W sumie wyszło 110 stron. da się? da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 23, 2012 W poniedziałek byłam uzgodnić z promotorką spis treści i trochę mi nazmieniała... Dlatego musiałam zacząć od nowa :( piszę w bólach 4 stronę. O rety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja musze napisac ok 200 Napisano Czerwiec 23, 2012 i mam dopiero 80 (pisane od roku) rzygam tym :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja się od października, Napisano Czerwiec 23, 2012 biorę za pisanie inżynierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Czerwiec 30, 2012 11 stronę męczę... 2 tygodnie do końca, a musi być ok 76 stron. :( Pozdro dla towarzyszów niedoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545 Napisano Lipiec 31, 2012 mecze 44 strone... kto ze mna? wspierajmy sie :( mam wrazenie ze to sie nie skonczy, mialam 2 tygodnie przerwy na wyjazd. Teraz jest mi podwojnie ciezko, napisalam dzis chyba mniej niz pol strony. Musi byc co najmniej jeszcze z 30 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja musze napisac ok 200 Napisano Lipiec 31, 2012 rozdzial 3, strona 43 (lacznie okolo 120) przez caly dzien sie obijam, a wieczorem panikuje, ze nic nie napisalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirińki Napisano Lipiec 31, 2012 a jak się pisze prace magisterską ? do czego możecie to porównać ? to coś jak prezentacja maturalna tylko że w wersji hard ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja musze napisac ok 200 Napisano Lipiec 31, 2012 praca magisterska to pikus przy pracy doktorskiej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach