Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani domu1111

jakie wasi męzowie/narzeczeni mają obowiązki domowe?

Polecane posty

Gość nie bede kura domowa, o nie!
moj robi praktycznie wszytko, oprocz gotowania i prania. :D Nie zebym mu "kazala"- robi to sam od siebie- widzi, ze sa naczynia do umycia- to myje. Trzeba odkurzyc- odkurza. Podlogi tez umyje jak jest taka potrzeba. O smieciach nie musze mu przypominac. Ale nie myslcie sobie, ze ja nic nie robie, tylko leze i pachne :D Po prostu robimy to co trzeba, na bierzaco. U nas nie ma czegos takiego, ze "jest sobota- sprzatamy!". Jemu sie nie chce np. umyc naczyn- to nie myje- nie ma problemu, ja to zrobie :) Mi sie nie chce gotowac- spoko- zamowimy cos. Panuje u nas partnerskie podejscie do zycia domowego i w sumie nie musialam o nic "walczyc"- taki chlop mi sie trafil i jestem wdzieczna za to losowi, bo jak widze co moj ojciec wyprawia w domu (a raczej czego nie robi), to szczerze wspolczuje mojej mamie :O Ja sobie obiecalam, ze nigdy nie dopuszcze do czegos takiego, jak uslugiwanie facetowi- ma rece i nogi sprawne, to niech tez robi :)

kboiuboui... ha ha ha h:D:D:D:D dobre to bylo.... ja swojego juz nie musze tak czesto gonic do lazienki... czasem mu mowie tylko ze jak sie polozy taki klejacy do lozka i nocy wstanie siku to pojdze razem z przylepiona koldra i poduszka... to zwykle skutkuje :)

Gość nie bede kura domowa, o nie!
kboiuboui mój k**wa zywcem nic nie robi. nawet nie jest moim narzeczonym. mieszkamy razem tez rok. ja piore, sprztam i myje naczynia i wyrzucam śmieci on się łaskawie sam kąpie jak go wygonie do łązienki i prasuje sam ale oni są takie lenie patentowane , że bez nas by zarośli brudem, smrodem i mchem!! ojjjj kochana, tu sie z toba nie zgodze! mojego nie trzeba wysylac do lazienki, zeby sie wykapal- dba o siebie, jest zawsze czysty i pachnacy :)

Gość zonka mezatka
oboje pracujemy on rano karmi psa, wyprowadza, przed wyjsciem upewnia sie ze ma wode itp robi sobie lunch wsadza posniadaniowe gary do zmywary ja wracam wczesniej z pracy robie obiad/kolacje/pranie biore psa na spacery popoludniowe i wieczorne, daje kolacje wraca z pracy to je, sprzatnie, jak jest trawa do koszenia to kosi zawsze smieci wywala matko ale to trudno podzielic :D jak jest cos do zrobienia i ja tego nie zrobie to on to zrobi za mnie i odwrotnie.. zylka my nie peknie a i mnie sie nic nie stanie jak z kosiara przejade.. partnerstwo totalne

moj sie myje czesciej ode mnie:pa zeby to chyba ze 4 razy dziennie i ciagle czyste ciuszki a brudne wisza na hotelach az ja je ktoregos dnia zbiore i wloze do kosza:O pranie robi sam-ale ma pozwolenie tylko na swoje rzeczy bo najczesciej wszystko razem pierze-biale z kolorami,do tego sweter,recznik,bielizna a jak juz powiesi to rok flagi mogly by powiewac:P

Gość pani domu1111
Brzydula30 u mnie to samo - pranie suche na następny dzień ale wisi tydzień do następnego prania. A on jak coś potrzebuje konkretnego to zwiesza ze sznurka i gotowe. Dodatkowa szafa nad wanną.

mi po prostu szkoda tych rzeczy-suszymy na balkonie i zaraz by wyplowialy zdaza im sie nie pomyslec:P

Gość Dyroton
- co robi w domu prawdziwy mężczyzna ? - prawdziwy mężczyzna w domu nie robi nic.