Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 promenadaa

Promenada Wojnarowa

Polecane posty

Go艣膰 promenadaa

czy jest tutaj kto艣 kto mia艂 wesele w Wornarowej w domu weselnym Promenada??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kwiatuszek 12
witam ja tam mia艂am przyj臋cie weselne na 140 os贸b co mog臋 powiedzie膰 to to 偶e je艣li bym robi艂a jeszcze raz wesele to tylko tam, jedzenie 艣wie偶臋 smaczne sto艂y suto zastawione obs艂uga b艂yskawiczna z u艣miechem na twarzy. Co do ceny jak by艂a uzgodniona przy umowie 1,5 rok taka by艂a przy rozliczeniu to nie spotykane a wa偶ne przy takim wydatku jakim jest organizacja ca艂ego wesela. Mog臋 go poleci膰. pozdrawiam Ewelina i Jarek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam mia艂am, i ja akurat nie polecam, szef wszystko pomiesza艂, niby przeprasza艂 ale to nie zwr贸ci zamieszania, nie jestem zadowolona, nie poinformowa艂 nas ze w dniu naszego wesela go nie b臋dzie, ok nie musi ale zostawi艂 to osobie bardzo nie kompetentnej, nic nie wiedz膮cej, zamiast sie pyta膰 nas co i kiedy wszystko by艂o jak ona sobie za偶yczy艂a, wiele rzeczy pzez to zniszczy艂a, no i studzienka za lokalem by艂a nie zamknieta, dowiedzia艂am sie dopiero p贸藕niej gdzie o ma艂o tak nie powpada艂y najmniejsi nasi goscie, co do jedzenia tez wiele minus贸w, ale juz ujdzie, nie bed臋 ju偶 pisa膰 bo ja poprostu jestem nie zadowolona,

Udost臋pnij ten post