murb 799 Napisano sobota o 13:05 Ktoś nie lubi dżemu z rokitnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 46 Napisano sobota o 13:08 Widziałaś czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 46 Napisano sobota o 13:09 Zanim wyszłam z tematu mogłam się wypowiedzieć. Co za czasy żeby nie można było się ekscytować bananem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano sobota o 13:12 2 minuty temu, sv7 napisał: Zanim wyszłam z tematu mogłam się wypowiedzieć. Co za czasy żeby nie można było się ekscytować bananem. Mam przeczucie, że za chwilę z sobotnich rozrywek zostanie mi tylko mycie podłogi. Czekam w kolejce zaraz po praniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano sobota o 13:13 Ciał 7. Kolega daje dyskretnie znać, że pora kończyć rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 46 Napisano sobota o 18:09 16 godzin temu, murb napisał: Mam przeczucie, że za chwilę z sobotnich rozrywek zostanie mi tylko mycie podłogi. Czekam w kolejce zaraz po praniu. Zabrzmiało jak sobota z marzeń, brum. Twoje życie jest wyjątkowo bogate. ;] U mnie robota stoi, w sensie banany. Nie chce mi się tego robić jak Boga kocham. W sklepie byłam, pochodziłam po ulicach, nawet byłam na drzemce. Teraz pachnie mi w kuchni... bananami. A mnie się chce kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 46 Napisano sobota o 18:09 16 godzin temu, murb napisał: Ciał 7. Kolega daje dyskretnie znać, że pora kończyć rozmowę. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1993 Napisano sobota o 18:50 5 godzin temu, sv7 napisał: Zanim wyszłam z tematu mogłam się wypowiedzieć. Co za czasy żeby nie można było się ekscytować bananem. Można Seven a nawet trzeba szczególnie jak jest slodki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach