Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie - statystyk

Lepiej za mały czy za duży?

Polecane posty

Gość Mam pytanie - statystyk
Pewnie ze ta po środku sa optymalne - dlatego ich nie ma żeby nie było za łatwo. Chodzi głównie o to co sie lubi, jak sie nie ma tego co się lubi ;) Te podane jako za duże tak naprawde nie są wcale za duże - jak dla mnie fetyszystę pokaźnych piersi - są w sam raz - wogóle cała figura tej pani jest ok. Te za małe tez takie najmniejsze nie sa.

Gość dffdsfg
Te duże to przesada. Lepsze te pierwsze. Moim zdaniem wcale nie są za małe.

Gość Karlos amigos
nie żebym lubił małe, bo tak nie jest ale w tym przypadku bardziej mi się podobają te mniejsze (wcale nie takie małe) , bo ponad wielkość biustu bardziej przedkładam figurę i zachowanie proporcji ciała przy czym opon tłuszczowych nie toleruję

Gość Ona xd
Hem zależy od tego co kto lubi. Mój chłopak woli mniejsze bo się mieszczą mu w dłoni a mój były wolał większe nie podawał powodu xD Ja mam średnie i mi sie nie podobają bo wolałabym mniejsze.

Dla mnie zdecydowanie ten mniejszy. Ciało zupełnie inaczej wygląda, nie jest takie zalane.

Gość ja tylko pytam dziś
a ja wole duże - nawet kosztem nadmiarowych kg i tłuszczyku na brzuszku, ba, powiem nawet że taki jak na foto tłuszczyk być musi - nie lubię małych piersi, jak w linku, małych suchych tyłków, krótkich włosów.

Gość ja tylko pytam dziś
i jeszcze nie lubię wklęsłych nadmiernie odchudzonych i wyrzeźbionych 6-paków u kobiet i wystających żeber, ten u młobiuściastej tezjest ok.