Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec życiowy

co ja mam za życie

Polecane posty

Gość przegraniec życiowy

:O

Gość przegraniec życiowy
bzdura nic się nie wybiera, można się urodzić mieć szczęście albo ciężko pracować a jeśli ktoś tak jak ja nie potrafi poradzić sobie z najprostszymi sprawami to jest na straconej pozycji

Gość nienie9878
A z czym konkretnie sobie nie radzisz?

Gość lenka&
dzieli włos na czworo i ma same problemy

Gość m;dlam;lam
dopoki tak bedziesz o sobie myslal to chocby sam Jezus Chrystus osobiscie cie poblogoslawil to to nie ma bata zebyu cokolwiek ci sie udalo. pierwszy krok do sukcesu to wiara we wlasne mozliwosci. musiszz nad soba popracowac, a nie uzalac sie nad swoim nedznym losem ktory notabene sam sobie zrzadziles

Gość wszyscy sa szczesliwi
pomysl ze niekturzy maja gożej inie nazekaja nic vujcic nie ma rak i nóg

"można się urodzić mieć szczęście albo ciężko pracować a jeśli ktoś tak jak ja nie potrafi poradzić sobie z najprostszymi sprawami to jest na straconej pozycji" Nie jest tak jak piszesz. Nie jest tak, że albo masz szczęście i haj lajf, albo ciężko pracujesz i gówno masz. Oczywiście, są i takie sytuacje, ale uważam, że nie ma rzeczy niemożliwych i jeśli się czegoś chce, to można to osiągnąć. Mój znajomy urodził się w takiej rodzinie, że nie miał łatwego dzieciństwa. Skończył byle zawodówkę a dzisiaj, w wieku 40 lat ma dużą firmę, realizuje hobby i śpi na kasie. Nie licząc choroby wszystko jest do przejścia Dobranoc.