Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka9993

mam 18 lat - jestem dziewicą . najbardziej straszną rzeczą jest to ,że...

Polecane posty

najbardziej straszną rzeczą jest to ,że jestem z kolesiem miesiąc - wiadomo ,że zbliżamy się już do tego etapu . on mnie nawet nie pytał czy jestem dziewica czy nie . wiec jak mam to jemu powiedziec? przed stosunkiem mam wyskoczyc ' ej słuchaj nie wiem czy wiesz ale to bedzie moj pierwszy raz ' ;o trochę głupie . a rozmawianie na ten temat z nim jest dla mnie dość krępujące . wiec?

Gość Karooolinka
Myśle, ze jednak powinnas mu powiedziec. Moze to sie wydawac krepujace , ale naprawde to nic strasznego byc dziewica :) Jesli chcesz zeby ten pierwszy raz byl akurat z tym chlopakiem, po prostu pogadaj z nim szczerze. :) Odwagi :)

nie mam pojęcia jak zacząć tą rozmowe ;o bo on nawet do tego nie nawiązuje a nie chce tez tak prosto z mostu .... ;///

jesli nei jestes gotowa na rozmowy na ten temat z chlopakiem to mysle ze tez nie doroslas do tego aby zaczac wspolzycie..

jestem osobą wstydliwą i na dużo tematów czasem wstydze sie rozmawiać dlatego to jakoś nie wydawało mi sie dziwne ..

Gość osdajlkajhkfablkjf
Powiedz! To żaden wstyd chłopak napewno bedzie sie cieszył że bedzie miał zaszczyt zostac Twoim pierwszym facetem w łozku;)

mysle ze powinnas poprostu jak sie spotkacie normalnie z nim pogadac na ten temat, spytaj czy cuzje sie na to gotowy aby zaczac wspolzycie z toba jesli powie ze tak to porozmawiajcie o zabezpieczeniu i przy okazji powiedz mu ze sie troche boisz ze chcialabys sie czuc komfortowo bo to bedzie twoj peirwszy raz, on to zrozumie..

Gość osdajlkajhkfablkjf
A chcesz żeby to jakos wygladało "odświetnie" w blasku świec czy tak normalnie?

planujemy wyjazd nad morze na 4 dni , wtedy spimy razem .. rozmowa to chyba najlepszy pomysł . niby to mój chłopak a krępuje sie rozmawiać z nim na takie tematy. wiem to głupie ;(

Gość osdajlkajhkfablkjf
hehe ja swoijemu to powiedziałam przez smsa. Dodam ze to było 3 lata temu jeszcze nie bylismy razem i jest moim pierwszym facetem jestesmy cały czas ze soba i mamy po 22 lata:P Tez sie troche krepowałam, a popraostu jakos do tego tematu musiało dojsc i poprostu powiedziałam mu ze nigdy tego nei robiłam;) Faceci są wyrozumiali w tych sprawach sądze że nie bedzie problemu gdy mu poprostu o tym powiesz.

nie ma sie co przejmoac musisz z nim o tym rozmawiac to naturalne.. a mysle zejak uslyszy ze on bedzie tym pierwszym to dopiero zobaczysz jak go duma wezmie ;) zrobi wszyskto zebys czula sie z nim dobrze;p

oczywiscie ,ze tez bym wolała o tym pisac przez np smsmy tak jak Ty - wiadomo ,że tak byłoby łatwiej , ale on nawet nie nawiązuje do tego czy jestem czy nie... albo sam sie domysla bo poprzedni mój związek był jedynm nie wypałem i dlatego moze nie pyta bo o tym wie ... jestem bezradna i przerważliwiona pierwszym razem ;ooo

jesli sie boisz rozmowy cyz wstydzisz to napisz mu smsa.. nie wiem napsiz ze wlasnie sobie myslisz o waszym pierwszym razie.. spytaj jak on to sobie wyobraza i nawiaz do tego..

masz racje , dziękuje Ci :* przed wyjazdem nawiąże do tego ze bedziemy razem spać itd i ze moze do czegoś dojść a wtedy bedzie to odpowieni moment aby jemu wyznać prawde ;o ooo rany boje sie tego jak cholera . wy tez tak przezywaliscie jak ja swoj pierwszy raz? ;o czy tylko ja mam takiego fioła na tym punkcie . ;P

no pewnie ze tak ;) ale nie mozesz sie bac a kiedy razem wyjezdzacie ? mysle ze normalnie na luzie do teog podejdz i pogadaj z ni male nie lilka dni przed ywjazdem tylo wczesniej. jesl isie czegos obawiac powiedz mu o tym.

własnie planuje nawiazac do tego tematu przed wyjazdem . terminu dokładnego jeszcze nie mamy omówionego ale mniej wiecej za tydzien .. nie chce wyskoczyc z tym ,ze jestem dziewicą jak bedziemy w łożku , to bedzie troche głupie...

przy najblizszym spotkaniu pogadajcie o tym, sptaj co otym mysli jak to sobie wyobraza ;p mzoe kupicie jakas seksowna bielizne ;)

Gość Asiulko kochana
proszę Cię szanuj siebie, jesteś jeszcze bardzo młoda i znacie się tak krótko .... To nie pora na podejmowanie takich decyzji. Znam życie troszkę lepiej i dłużej niż Ty, wiem co mówię i chcę Cię uchronić od błędu, który może zaważyć na całym Twoim życiu ! Życie masz tylko jedno i od Ciebie zależy jak je sobie ułożysz. Jeżeli sama nie będziesz miała szacunku do siebie, to w przyszłości nie oczekuj, że inni Ci ten szacunek okażą ...... Wierzę, że to przemyślisz i tego Ci życzę, bo życzę Ci szczęśliwego życia, którego jeszcze tyle przed Tobą :)

Gość :))))))))))))))))))))
ja mialam 19 lat jak stracilam dziewictwo.dokladnie w dniu swoich urodzin.zrobilam to z chlopakiem ,wydawalo mi sie ze go kocham.bardzo dlugo tego zalowalam.ja bylam niedoswiadczona i wszystko to odbylo sie tak sztucznie .juz na drugi dzien nie moglam na niego patrzec.rozstalismy sie na trzeci dzien.potem dlugo nie mialam ochoty na sex. dopiero jak skonczylam 21 lat.zrobilam to z odpowiednim facetem i bylo super :) i zrob to tylko pod warunkiem ze jestes tego pewna ,ze to jest facet ktory na to zasluguje.powiedz mu o tym wczesniej.jesli jestes gotowa na sex to na taka rozmowe tymbardziej. zobacz jak zareaguje.

rozmyślam nad tym sporo czasu , uwierzcie mi ,że nie chce tego zrobić z byle kim , ale mam takie wrażenie ,że to ten odpowiedni , może bede tego żałować a może i nie , czas pokaże - dziękuje ,za rady i wsparcie ;)