Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księżniczka Jones

Czyje zdjęcie chcielibyście zobaczyć???

Polecane posty

Ja wczoraj gadałam z Ajronem via telefon. :classic_cool: I mnie okrzyczał. :( A jak tak bardzo chciałam zamieszkć między jego usami. :classic_cool::classic_cool::classic_cool: Perw !! 👄

Za tzo okrzyczał? 😡 Może mi się uda niedługo wyrzucić Kaźmirza z domu to Ci coś opowiem. :classic_cool:

Gość jak taki przystojny jak
Arłukowicz to ja dziekuje

Arłukowicz w ogóle jest:classic_cool: Się mi podobał od czasów programu telewizyjnego. :classic_cool: Strażak z Big Brothera też był fajny, ale niestety nie został posłem i już nie mogę go oglądać. 😭

Gość Kaźmirz to ta małpa co sie
nie goli pod pachami?

Wydawało mi się. :o Jeszcze nie wstał. :o Ja na śniadanie mam kukułki. Trzeba dbać o figurę. :classic_cool:

Gość helmut sthorm
wy latopyrze za robote sie wezcie

latopyrze? A mógłbyś po polsku...? Nie lubię ludzi, którzy operują mową charakterystyczną dla Polski E. :classic_cool:

Gość helmut sthorm
siedzicie jak takie pieczory przed monitorami i gupoty piszecie,a do roboty ludzi nie ma

Ewridej aj spent maj tajm Drinkin łajn filin fajn Łejtin hir to fajnd de sajn Ded aj ken anderstent jes aj em !! :classic_cool: In de dejs bitłin de ałers Ajwri tałers, bladi flałers Pusz der heds intu di er Aj dąt ker if aj ewer noł Der aj goł. :classic_cool: Dąt pusz jor low tu faaar... :D

Gość helmut sthorm
i nawet po angielsku z foneta zapodawajesz dziewcze

No fjadomo. :D Jedziemy dalej :classic_cool: Suzan tejks ju dałn to her plejs nir de riwer ju jen hir de bołts goł baj ju ken spent de najt bisajd her end you noł ded szis half krejzi bat deds łaj you łont to bi der End szi fids ju ti end orandżys Ded kam ol de łej from Chajna End dżast łen ju min tu tel her Ded ju hew noł low tu giwe her Den szi gets ju on her łejwlen And szi lets de riwer ansłer Ded juw olłejs bin her lower... End ju łąt tu trawel łif her End ju łont tu trawel blajnd End ju noł ded szi łil trast ju From juw taczt her perfekt badi łif jor maaaajnd :D

Leonard Cohen jest mocno spoko. :classic_cool: W innym topiku zarzuciłam kawałek "In a broken dream" Teraz zagadka - w którym filmie pojawiły się oba te utwory? :classic_cool: