Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzychu1994

co robić ....

Polecane posty

Nie pisz nie dzwon. Widac coś nabroiłeś. Albo baba ma rozchwiania emocjonalne, to normalne w gimnazjum:classic_cool:

zle policzyłeś jestem 1 technikum właśnie nic nie przerąbałem niewiem o co chodzi napisała to i tyle ale ja ją kocham

To może robi cię w kuku i sama nie wie o co jej chodzi. Jak dla mnie dziecinada z jej strony, powinna przynajmniej cokolwiek wytłumaczyć. Jak nie da rady z nią pogadać, to chyba trzeba będzie laskę zostawić, niech sobie robi co chce. A może ktoś jej coś nagadał o tobie?

może nagadał ale ja nic nie miałem do ukrycia problem tak naprawde polega z tej strony ze to duzo nas od sieoe km dzieli i moe temu albo coś przeskrobała

Ale wiesz nawet jeżeli masz czyste sumienie- ludzie dziwne rzeczy wymyślają. Ale nawet jeśli takie coś miało miejsce nie powinna tak bez slowa wyjaśnienia cię zostawiać. A może ona uważa, ze to najlepszy sposób na zerwanie? Nie wiem, ale zdecydowanie nie popieram takiego zachowania, mimo dzielącej was odległości. Ja domagałabym się wyjaśnień- bez tego nigdy nie będziesz spokojny. A jeśli nadal będzie rzucac teksty w takim stylu, to chyba nie warto sobie zawracac głowy.

Gość ()+++++
do nauki gowniarzu

i co ci to dało te guwniarzu ? lepiej się poczułeś ? jak nie masz zamiaru pomuc to wypier... i mi to nie daje spokoju dopuki mi nie powie dlaczego to bede ją ciągle pytał

Gość rozczkaaa
a moze cie nie kocha i znudzilo jej sie udawanie ze jest inaczej?